Nykyaikaisen yhteiskunnan edellyttämien tuotteiden valmistus tuottaa suuria määriä jätettä kaikkialla ja kaiken aikaa. Jäte kuitenkin sisältää arvokkaita tulevaisuuden raaka-aineita. Koska luonnosta saatavat raaka-aineet käyvät yhä harvinaisemmiksi ja siten myös yhä kalliimmiksi, osa jätteeksi kutsutusta materiaalista voidaan käyttää hyväksi tulevaisuudessa.

Tämä edellyttää integroituja ja älykkäitä jätehuollon konsepteja, jotka soveltuvat ei-kierrätettävän materiaalin keräyksen lisäksi kierrätettävän materiaalin erilliskeräykseen, jolloin se voidaan palauttaa valmistusprosessiin. Uusien jätteidenkäsittelyjärjestelmiensä ansiosta SSI SCHÄFER on innovaation eturintamassa kehittämässä uusia standardeja.

Kehitämme asiakkaille kaikkialla maailmassa järjestelmäratkaisuja, jotka vähentävät jätevuoria ja edistävät yleistä hyvinvointia. Ratkaisuja, jotka hyödyttävät niin asiakkaita kuin ympäristöä: kun jätteiden kierrätys järjestetään oikein, jätteistä tulee jälleen uutta, arvokasta raaka-ainetta.

Eroteltu keräys jätteen syntymispaikassa helpottaa jätteen kierrätystä ja uusiokäyttöä uusien tuotteiden raaka-aineeksi. Näin voidaan vähentää syntyvän jätteen määrää yli 70%.  

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Laaja tuotevalikoimamme:

Select country

Close