Ympäristön saastumista ei nykyisin enää käsitetä paikallisena tai kansallisena ongelmana. Ilman, veden ja maa-alueiden saastuminen sekä elintarviketuotannon ja eläinrehun tuotannon väliset yhteydet merkitsevät, että jätteen ympäristöystävällinen käsittely on kaikkien edun mukaista maailmanlaajuisesti.

Siksi systemoitu jätteiden käsittely on aloitettava kysymyksellä
Minne jätteet nykyisin päätyvät?

Tämän ensimmäisen vaiheen tarkoitus on perustaa toimiva jätteidenkäsittelyjärjestelmä, jossa jäte kerätään asianmukaisesti ja hygieenisiin astioihin. Monien itsestään selvänä pitämän järjestelmän perustaminen ei ole helppoa, ja monissa maailman maissa toteutus on vielä vaatimattomalla tasolla.

Seuraavassa vaiheessa jäte ja kierrätettävät materiaalit kerätään erikseen ja lajitellaan tyypin mukaan eri astioihin, tyhjennetään asianmukaisesti, kuljetetaan pois ja toimitetaan kierrätysjärjestelmään. Käyttökelpoisen materiaalin erillisen keräyksen ja asianmukaisen kierrätyksen avulla voidaan vähentää materiaalin saantiin ja hävitykseen liittyviä pullonkauloja.

Lopputulos:

Integroidun jätteidenkäsittelyjärjestelmän avulla voidaan saavuttaa kouriintuntuvia etuja

SSI SCHÄFER kehittää integroituja kokonaisratkaisuja ja modulaarisia konsepteja integroitavaksi nykyisiin jätteiden käsittelyn rakenteisiin niiden sijainnista ja tehtävästä riippuen.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Laaja tuotevalikoimamme:

Select country

Close