Jäte- ja kierrätysastioiden valmistusprosessin tarkistaa joka vuosi perinpohjaisesti riippumaton tutkimuslaitos, kuten SKZ Würzburg. Niiden lisäksi on huolehdittava säännöllisistä valmistusprosessin ja -materiaalien valvontatoimista. Näin voidaan varmistaa jatkuva korkea laatu. Myös uusien tuotteiden laatu ja toimivuus tarkistetaan luotettavasti.

Pudotustesti

100 kg:n kuormalla täytetty jäteastia pudotetaan 3metrin korkeudesta useita kertoja tasaiselle, joustamattomalle alustalle suoraan tai etureuna edellä.

Alustatesti

150 kg:n kuormalla täytettyä jäteastiaa rullataan yhtäjaksoisesti 24 tunnin ajan erityisellä telineellä. Testi vastaa noin 100 km:n matkaa.

Pulttitesti

5 kg painava paino pudotetaan lukuisia kertoja –20°C:een lämpötilassa 1 metrin korkeudelta (EN 840 -standardi edellyttää vain 0,8 m:n korkeutta) putkea pitkin jäteastian reunoille, saranoihin ja muihin vaurioitumiselle alttiisiin kohtiin.

Nosto-/rapputesti

150 kg:n kuormalla täytetty jäteastia pudotetaan 180 mm:n korkeudelta 1000 kertaa tasaiselle, joustamattomalle alustalle. Tässä testissä astian pyöriin ja akseleihin kohdistuu lukuisia iskuja.

Kostutustesti

Jäteastiat testataan jännityksen aiheuttamien halkeamien varalta upottamalla ne 70-asteiseen kostutusainekylpyyn (tilavuusosuus 2–3%) 48 tunniksi.

Kuumatestaus

Jäteastioita säilytetään tyhjinä pystyasennossa kiertoilmauunissa lämpötilassa 90–95°C kolmen päivän ajan. Kuumuuden aiheuttamat muodonmuutokset saavat olla korkeintaan 1,5%, ja niiden on oltava sallittujen rajojen sisällä.

100 % uutta materiaalia – 100 % laatua

Jäteastioiden valmistukseen käytetään vain parhaita raaka-aineita luotettavilta toimittajilta. Niihin käytetään vain sataprosenttisesti uutta materiaalia, ei lainkaan kierrätysmateriaalia. Näin voimme pitää lupauksemme ja varmistaa, että tuotteet palvelevat virheettömästi ja pitkään.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Lataa esitteitä
Lataa esitteitä
  • SSI SCHÄFER -laatua>>
Video
RAL-laatumerkintä

"Jäte- ja kierrätysastioiden laatuinstituutti" AWB perustettiin ja tunnettu RAL-laatumerkintä luotiin
helpottamaan jäte- ja kierrätysastioiden laatuun ja tehokkuuteen liittyvää päätöksentekoa. 

Muita sertifiointeja ja laatustandardeja:

Meidän laatutakuumme, sinun etusi:

  • Vähän vikoja käytössä
  • Käyttölämpötila-alue –40°C...+80°C
  • Pitkä käyttöikä
  • Erittäin tehokas
  • Luotettavuus
  • Vähäiset kustannukset

Select country

Close