Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluu tietysti lukuisia tarvikkeita ja varaosia.

Olivatpa kyseessä lukkojärjestelmät, painatukset, erikokoiset jakajat tai ergonomiaan ja turvallisuuteen liittyvät lisätarvikkeet, SSI SCHÄFER tarjoaa ratkaisun.

Melunvaimennus

laermdaemmung

Käyttäjäystävällisiä ja hiljaisia SSI SCHÄFER -jäteastioita voidaan käyttää mihin vuorokaudenaikaan hyvänsä.

Eurooppalainen melulainsäädäntö on ollut voimassa vuodesta 2000 saakka. Äänieristämättömiä jäteastioita saa tyhjentää ja täyttää vain klo 7–20.

Lisätietoja, lataa PDF-dokumentti:

Lukkojärjestelmät

Tarjolla on useita erilaisia käytössä koeteltuja ja hyväksi havaittuja lukitusratkaisuja. SSI SCHÄFER kehittää eri jäteastioihin sopivat, toimivat ja jälkiasennettavat lukkoratkaisut itse.

Lisätietoja, lataa PDF-dokumentti:

Kohokuvioinnit ja tunnisteet

Astioihin voi lisätä esimerkiksi logon, kunnan vaakunan tai muun tunnuksen. Tällä edullisella ratkaisulla astiat saadaan erottumaan selvästi.

Lisätietoja, lataa PDF-dokumentti:

MGB Special Versions

Spezialvarianten von Müllgroßbehältern

Operational systems in industry, shops and factories vary widely. Collection of refuse must, correspondingly, be differently organised. The wide range of different containers offered by SSI SCHAEFER enables individual solutions for the efficient collection of the different refuse fractions.

Lisätietoja, lataa PDF-dokumentti:

Tarvittavat lisävarusteet riippuvat siitä, miten astioita käytetään päivittäin. Annamme mielellämme lisätietoja kuhunkin käyttötarkoitukseen soveltuvista varusteista kahdenkeskisessä tapaamisessa.

Varaosat

Jäteastiamme ovat poikkeuksellisen lujia, ja ne on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista. Olemme ylpeitä niiden laadusta ja pitkästä käyttöiästä. Jos jokin osa kuitenkin vaurioituu, kaikki tarvittavat varaosat saa luonnollisesti SSI SCHÄFERiltä.

 

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Jäteteknologian esite
Jäteteknologian esite

Select country

Close