Maailmanlaajuinen kaupankäynti edellyttää täydellisesti organisoituja logistiikkaprosesseja, jotta voitaisiin luoda kaikkia osapuolia hyödyttävä saumaton tavaravirta. Täysin automatisoitujen varastointijärjestelmien tärkeys ja monimutkaisemman intralogistiikan tarve kasvavat siksi jatkuvasti.

Sitoumuksemme

Logistiksysteme

SSI SCHÄFER on vuosikymmenten ajan ollut kysytty kumppani kaikkialla maailmassa, koska sillä on suurin asiantuntemus ja laajin sektorikohtainen kokemus integroitujen logistiikkajärjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta.

Kattava tuotevalikoima ja intralogistiikka-alan laajin palveluvalikoima tarkoittavat, että asiakkaat saavat käyttöönsä erittäin tehokkaita kokonaisratkaisuja yhdestä lähteestä. Useiden eri teollisuusalojen tunnetut yritykset luottavat asiantuntemukseemme.

Vahvuutemme

Tuotantojärjestelmämme hyödyntävät uusimpia tuotantoprosesseja, ja luomamme lisäarvo on vertaansa vailla. Palveluvalikoimamme ulottuu järjestelmäsuunnittelusta ja konsultoinnista avaimet käteen -laitosten toteutukseen ja räätälöityihin palvelupaketteihin. Järjestelmäratkaisujen joustavuus ja kattava skaalautuvuus on jatkuva tavoitteemme.

 

Edut asiakkaalle

Intralogistiikkajärjestelmiin ja käyttökohteisiin liittyvien kysymysten ja tehtävien yhteydessä asiakkaiden käytettävissä on vain yksi yhteyskumppani: se oikea. Me suunnittelemme, valmistamme ja toteutamme räätälöidyt ratkaisut itse. Todistettu asiantuntemuksemme ja korkeat laatuvaatimuksemme takaavat asiakkaille parhaan mahdollisen tehokkuuden ja sijoitusturvan intralogistiikkaprojekteissa.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille:

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia


Select country

Close