Haluatko optimoida elintarvikealan yrityksesi jakelulogistiikan? Schäfer Case Picking -järjestelmä on erinomainen ratkaisu tähän tarkoitukseen, sillä se hoitaa tavarantoimituksen varastoihin tehokkaasti ja automaattisesti. SCP-järjestelmä tuo moninkertaista lisäarvoa:

Automatisoitujen prosessien ansiosta henkilöstöä tarvitaan vähemmän ja toimitusajat nopeutuvat. Robottitekniikan avulla suoritettavat tietokoneohjatut, määrien ja vakauden suhteen optimoidut kuormalavatoiminnot auttavat vähentämään tuotteiden vaurioitumista ja katoamista, mikä puolestaan vähentää tappioita. Samalla energia- ja rahtikustannuksia voidaan alentaa rahtitilan tehokkaan käytön ansiosta.

Pakkausohjelmistomme takaa määrien mukaan optimoidut varastokohtaiset pakkausmenetelmät, mikä tehostaa tuottavuutta ja alentaa kustannuksia koko järjestelmän osalta.

Yleisperiaatteena saumaton automaatio

Kaukalotuoteyksiköille tarkoitettu täysin automatisoitu SCP-järjestelmä kirjaa kaikki vaiheet saapuvista tavaroista lähteviin.

  • Manuaaliset tai automatisoidut toimitukset varastosta (haarukkatrukkien tai varastointi- ja noutojärjestelmien avulla)
  • Valmistajan kuormalavan automatisoitu tyhjennys kerroksittain
  • Kaukaloiden automaattinen väliaikaisvarastointi dynaamisissa kaukalopuskurijärjestelmissä
  • Automaattinen tilausten keräily ja tuotteiden varastokohtainen pakkausjärjestys
  • Kuormalavojen automaattinen lastaus ja kiinnitys (kuormalava tai rullalaatikko)

Innovatiivinen ohjausjärjestelmämme toimii ilman viivakoodien tai lähettimien kaltaisia lisätunnistusjärjestelmiä, mikä vähentää työmäärää huomattavasti.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Lataa esitteitä
Lataa esitteitä
  • Schäfer Case Picking>>PDF
  • SSI SCHAEFER Automation>>PDF
Video
Need more information?

Select country

Close