Tilausten keräily eli prosessi, jossa tarvittavat tuotteet kootaan yhteen lähetystä varten, on varastoautomaation haastavin tehtävä. 90 % tästä rasittavasta ja yksitoikkoisesta työstä on edelleen varastotyöntekijöiden harteilla, koska ihmissilmien ja -käsien tarkkuutta ei voi korvata koneilla.

Nyt tähän tulee kuitenkin muutos, sillä SSI SCHÄFER in SSI Robo-Pick on ensimmäinen täysin automaattinen poimintalaite, joka suorittaa yli 2000 poimintaa tunnissa. Se voidaan integroida saumattomasti olemassa olevaan varastoarkkitehtuuriin. Laitteeseen ei tarvitse syöttää yksittäisten poimittavien tuotteiden piirteitä ja ominaisuuksia, eikä tuotteita tarvitse järjestää tietyllä tavalla.

Aiemmat yritykset keräilyn automatisointiin robottien avulla ovat epäonnistuneet kuvankäsittelyn puutteiden vuoksi. SSI SCHÄFER on saavuttanut teknisen läpimurron 3D- ja 2D-kuvankäsittelyn innovatiivisen yhdistelmän avulla. SSI Robo-Pick-laitteen kuvankäsittelijä ei hämmenny tuotteista, jotka ovat kerroksittain tai kaltevassa asennossa, jotka ovat mustia tai pyöreitä tai jotka ovat epäsymmetrisissä tai vinokulmaisissa pakkauksissa. Mikä tärkeintä, laitteeseen ei tarvitse etukäteen ohjelmoida yksittäisiä tuotteita tai tallentaa niiden ominaisuuksia. SSI Robo-Pick hyödyntää kuljetusyksiköiden ja automatisoidun varaston tuotteiden olemassa olevia määrityksiä ja varmistaa siten, että asiakas saa oikeat tuotteet. Kuhunkin kuljetusyksikköön eli laatikkoon, pahvilaatikkoon tai kaukaloon määritetään aina tietty tuote.

Siten SSI SCHÄFER ei ole saavuttanut vain teknistä läpimurtoa vaan myös ennennäkemättömän hinta-laatusuhteen. SSI SCHÄFER tunnetaankin juuri tästä eli kestävän kehityksen mukaisista innovaatioista ja sijoitetun pääoman nopeasta tuotosta.

  • Yli 2000 poimintaa tunnissa
  • Sijoitetun pääoman nopea tuotto
  • Keräilyn korkea laatu
  • Nopea tilausten käsittely
  • Mahdollisuus käyttöön poiminta- ja pakkauslaitteena

SSI Robo-Pick -laitteen käyttö ei rajoitu tilausten keräilyprosessiin. SSI Robo-Pick soveltuu esimerkiksi myös palautusten käsittelyyn erinomaisesti. Tämä logistiikan alue muuttuu yhä tärkeämmäksi erityisesti postimyyntialalla.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Lataa esitteitä
Lataa esitteitä
Paras tuote LogiMAT 2011
SSI Robo-Pick

Select country

Close