Kansainvälisesti kokeneena ja maailmanlaajuisena järjestelmien toimittajana pystymme tarjoamaan tukea missä tahansa maailman kolkassa, jossa haluat toteuttaa sisäisen logistiikkaketjun edullisesti ja energiatehokkaasti. Omana tuotantona toteuttamamme tekniset palvelut, konetekniikka, teräsrakenteet, ohjaustekniikka sekä IT- ja ohjelmistokehittely takaavat kaikkien komponenttien täydellisen yhteensopivuuden.

Innovatiiviset automaattiset varastointi- ja noutojärjestelmämme mahdollistavat nopeat materiaalikuljetukset ja lyhyet pääsyajat. Haasteista riippumatta SSI SCHÄFERillä on käyttökohteeseen sopivat konseptit ja ratkaisut.

Hyödy seuraavista:
  • Erinomainen tilankäyttö pienten välitilojen ansiosta
  • Optimoitu tavaroiden käsittelykyky muunnetun dynamiikan ja laajan käyttöyksikkövalikoiman ansiosta
  • Helppo kunnossapito laadukkaiden kone-elementtien ansiosta
  • Lyhyet kokoamisajat kompaktien kokoonpanojen ja alustavasti käyttöön otettujen varastointi- ja noutojärjestelmien ansiosta
  • Kuormaratkaisuihin mukautuminen tarkoitusta varten erityisesti suunnitelluilla käsittelylaitteilla

Modulaarisen rakenteen ansiosta jokainen SSI SCHÄFERin ratkaisu on muokattavissa asiakasta varten ja mukautettavissa käyttöpaikkaan riippumatta siitä, onko kyseessä uusi projekti, integrointiprojekti vai modernisointiprojekti.

Testauksen kautta todettu pitkä käyttöikä

Kaikki SSI SCHÄFERin koneet ja komponentit altistetaan useille perusteellisille ja pitkäkestoisille testeille, ja lisäksi niitä kehitetään jatkuvasti yli 4500m2:n tekniikkakeskuksessamme Giebelstadtissa.

Näin voimme varmistaa tuodessamme tuotteita markkinoille, että ne eivät sisällä kuluvia osia ja että ne on suunniteltu optimaalisesti markkinoiden vaatimusten mukaan.

Halutessasi voit vierailla tekniikkakeskuksessamme ja tarkastella itse tuote- ja palveluvalikoimaamme ja järjestelmiemme suorituskykyä.

Lataa esitteitä
Lataa esitteitä
  • SSI SCHÄFER -automaatio>>PDF
  • Automatisoitujen varastointijärjestelmien hyllystö>>PDF
  • Storage and retrieval machines>> PDF
Sektorikohtaiset esimerkit

Select country

Close