Jos yrityksesi kaukalovarastossa halutaan parantaa tavaroiden käsittelytehokkuutta, Schäfer Tray System (STS) -kaukalojärjestelmät tarjoavat useita etuja. STS-järjestelmässä useita kuljetusvälineitä voidaan järjestää päällekkäin. Kaukaloita siirretään hyllystössä järjestelmän hissien avulla. Järjestelmä säästää aikaa myös siksi, että kaukaloita ei nosteta alhaalta perinteisen varastointi- ja noutolaitteiston tapaan, vaan niitä siirretään erityisellä tartunta- ja siirtolaitteella.

Yksittäisten komponenttien strategisen asettelun avulla STS-järjestelmästä saadaan poikkeuksellisen dynaaminen ja tehokas järjestelmä, jonka tavaroiden käsittelykapasiteetti on erinomainen.

Joustavuutta yksinkertaisesti

SCP (Schäfer Case Picking) -järjestelmässä yksi tai tarvittaessa useampi pakkaus poimitaan kaukalosta erityisellä nostimella ja kuljetetaan pois.

STS-kuljetuslaitetta siirtää tukeva teräksinen kuljetin, mikä takaa turvallisuuden ja optimaalisen tilankäytön. Lisäksi kuljetin tuo laitteen suoraan hyllyyn ja asentaa sen kiskoon ilman raskaita kiinnikkeitä.

STS-varajärjestelmä voidaan ottaa käyttöön, jos laite rikkoutuu tai sitä on huollettava. Pitkät käyttökatkot voidaan tämän ansiosta välttää.

Lataa esitteitä
Lataa esitteitä
  • Schäfer Tray System -järjestelmä>>PDF
  • SSI SCHAEFER Automation>>PDF

Select country

Close