AS/RS Exyz korkeavarastokäytävällä

Tehokkuutta kaikissa suhteissa: Tarjoamme asiakkaillemme perusteellisesti optimoidun varastointi –ja noutolaitteen: Exyz. Alkaen yksittäisestä räätälöidystä laitteesta yksittäisten laitteiden yhdistelmiin standardikomponenteista. Erilaiset, sarjatuotetut peruselementit - alkaen yksi -tai kaksimastoisita laitteista yhdellä tai kahdella kuormankäsittelylaitteella yksi-, kaksi- tai erikoissyvään varastointiin ja noutoon tai Orbiter-versioon – luo kattava valikoima asiakaskohtaisen asennettuja käyttölaitteita. Suunniteltu modulaariseksi järjestelmäksi, laitteita voidaan tarkasti räätälöidä lyhyessä ajassa yksilöllisten vaatimusten mukaisiksi kahdeksasta neljänkymmenenviiden metrin korkuisiksi. Exyz tarjoaa lukuisia tehokkuuden etuja, kuten suuri joustavuus ja enemmän varastokapasiteettia innovatiivisella suunnittelulla.

Nimi "Exyz" on todella tarkka kuvaamaan uuden varastointi –ja noutokoneen ominaisuuksia. "E" energiatehokas - ja että se liikkuu kaikkien kolmen akselin suuntaisesti "X", "Y" ja "Z", eteenpäin liikkuminen, nosto ja varastointi –ja noutoliikkeet. Kompakti rakenne mahdollistaa erityisen korkean asiakaskäytön: Houkutteleva hinta, nopeutettu toimitusaika ja muuhun laitteistoon sisällyttäminen, kuten myös korkea luotettavuus koeteltujen komponenttien ansiosta.

Kuormalavan varastointi korkeavarastoon

SSI Schäfer saavuttaa yksityisen aseman innovatiivisella mastosuunnittelulla. Nostoyksikön vastapaino voidaan asentaa maston sisälle, joka tasapainottaa jopa kaksi kolmasosaa nostoyksikön painosta ja parantaa kapasiteettia samalla, kun tarvittava nostoenergia alenee. Verrattuna perinteisiin laitteisiin asiakkaat saavuttavat jo pelkästään nostalaitteella jopa 25 prosentin energiasäästön. Lisäksi energiatehokkuus ei ole enää pelkästään optio laitteissa. Tehokkaat energian talteenottolaitteet ovat vakiona Exyz:ssa.

Vilaus tärkeimmistä eduista:

Tehokas modulaarinen rakenne …

  • korkea luotettavuus koeteltujen componenttien ja korkealuokkaisen tuotannon
  • korkea muunneltavuus asiakkaan tarpeisiin yksittäisen konfiguroinnin ansiosta
  • esiasennus ja testaus tehtaalla varmistaa lyhyet toimitusajat ja käyttöönoton

Energiatehokas …

  • SSI Standardin mukaista korkeimman tason Vihreää Logistiikkaa

Tehokas geometria …

  • Erittäin kompaktin rakenteen ansiosta enemmän varastointitilaa
Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille:

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Storage and retrieval machine Exyz
Lataa esitteitä
Lataa esitteitä
  • SSI SCHÄFER -automaatio>>PDF
  • Automatisoitujen varastointijärjestelmien hyllystö>>PDF

Select country

Close