Jos haluat lisätä yrityksesi menestystä korkean kapasiteetin, luotettavan tilausten käsittelyn ja järjestelmällisen laatikkokuljetuksen kautta, valitse kumppaniksi SSI SCHÄFER.

Järjestelmien toimittajana integroimme useita tekniikoita ja komponentteja, jotka luovat yhä tehokkaampia toimintoja ja prosesseja.

Intralogistik: Handlingsysteme

Automaatiolla on tärkeä rooli paperin ja laatikoiden käsittelyn tehostamisessa. Kuljetintekniikan ja laatikot kattavan asiantuntemuksen ansiosta kehitämme vakiona komponentteja, jotka tukevat nopeaa materiaalivirtaa ja lisäävät merkittävästi varaston tuottavuutta.

Muilla riippumatonta ja erikoistietämystä vaativilla aloilla, esimerkiksi robotiikan yhteydessä, työskentelemme vain asiantuntijoiden kanssa. Myös näissä tapauksissa SSI SCHÄFER suorittaa toteutuksen pääyhteystahona.

Robotiksysteme

Järjestelmien saumaton yhteensopivuus toimitetaan vakiona, ja se takaa ongelmattoman toiminnan kokoamisprosessin aikana. Kokeneet asiantuntijamme varmistavat myös, että kolmannen osapuolen järjestelmät voidaan integroida järjestelmään ongelmitta.

SSI SCHÄFER voi integroida laitokseen lähes minkä tahansa järjestelmän. Keskitymme aina kokonaisratkaisuun ja asiakkaan vaatimuksiin.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Lataa esitteitä
Lataa esitteitä
  • Käsittelyjärjestelmät>>PDF
  • SSI SCHÄFER -automaatio>>PDF

Select country

Close