Robotiksysteme zur Palettierung

Automaattinen lastaus on mahdollista joko käsivarsiroboteilla ja kannettavilla roboteilla. SSI SCHÄFER tarjoaa monimutkaisen kokonaisratkaisun lähtevien tavaroiden kuormalavojen tai rullalaatikoiden luontiin tilausten keräilyn lopussa.

Hyödy täydellisesti organisoiduista komponenteista. SSI SCHÄFER toimittaa kaiken intralogistiikan yhdestä lähteestä: kuormaratkaisuista kuljetintekniikkaan ja täysin automatisoituihin varastoihin.

Lastaus ja kiinnitys yhdessä vaiheessa

Kokonaisratkaisu sisältää pakkausohjelmiston luotavan kuormalavan laskentaan, lastausrobotit ja integroidun kuorman kiinnityslaitteiston, mikä tarkoittaa kiristekalvolaitetta kuormalavojen kohdalla ja vaakanauhasidontalaitetta rullalaatikoiden kohdalla. Pakattavia kuormalavoja ja rullalaatikoita ei tarvitse siirtää tämän prosessin aikana, jolloin pakettien putoamisen tai valumisen riski ennen kuorman kiinnitystä voidaan sulkea pois lähes kokonaan.

Pakkausohjelmisto on tarkoitettu ensisijaisesti vakauttamaan lastattava kuormalava ja lisäksi saavuttamaan optimaalinen täyttötaso. Jotta ohjelmistokomennot voitaisiin toteuttaa roboteilla käytännössä, robotti ja tarrain vapausasteineen on suunniteltu siten, että pakatut yksiköt voidaan pakata kaikilta neljältä sivulta kuormalavan keskeltä alkaen.

Pakatut tuotteet siirretään pysähtymättä erityisellä siirtoasennolla, johon sisältyy myös kallistustoiminto kaatuneiden tuotteiden nostamiseksi.

Tämä siirtoliike, tarkka sijoitus kohdesijaintiin ja täsmällinen lasku tarraimen kärjen vetäytyessä takaisin kiinnitystankoa vasten mahdollistavat yli 800 yksikön pakkaamisen tunnissa.

Edut

  • Pakatut yksiköt voidaan asettaa kuormalavalle kaikilta neljältä puolelta.
  • Pakattujen yksiköiden putoaminen tai valuminen voidaan estää lähes kokonaan.
  • Pakattujen yksiköiden siirto suoritetaan pysähtymättä erityisellä siirtoasennolla.
  • Siirtoasennon integroitu kallistustoiminto mahdollistaa kaatuneiden tuotteiden siirtämisen.
  • Pakkausnopeus on yli 800 kuljetusyksikköä tunnissa.
Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Video
Sektorikohtaiset esimerkit

Select country

Close