Kuljetusyksikköjen puskurointi-, kokoamis- ja jaksotusjärjestelmämme antaa mahdollisuuden keräillä tuotteet tehokkaasti kahdessa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa voidaan keräillä tuotteen koko päivätarve tarpeen mukaan joko automaattisesti tai manuaalisesti. Toisessa vaiheessa tilaukset kootaan automaattisen MERCURY-kokoamispuskurin avulla. Sen jälkeen toimituspakkaukset kootaan kuormalavoille manuaalisesti ja/tai automaattisesti. Tämä tehostaa keräilytoimintaa huomattavasti ja optimoi lähtevien tavaroiden prosessin. Myös RC:n vapaasti määritettävä lastausjaksotus on varmistettu.

Joustava järjestelmä, jonka hinta-suorituskykysuhde on ylivoimainen

Koska tehokkaassa MERCURY-järjestelmässämme käytetään kuljetusyksikköinä kaukaloita ja laatikoita, käytännössä kaikkia osia voidaan varastoida tai puskuroida niiden muodosta ja pinnasta riippumatta. Hyödyt myös seuraavista lisäeduista:

  • Optimaalinen käytettävyys ja vähäinen kuluminen
  • Korkea moduulikohtainen läpimenoaika (jopa 1600 kaukaloa tunnissa)
  • Täsmällinen järjestelmästä riippuva jaksotus
  • Moduulirakenteen ansiosta mahdollisimman hyvä skaalautuvuus

MERCURY-järjestelmään kuuluu vain esikoottuja komponentteja. Myös laiteohjaus kuuluu vakiotoimitukseen. Näin varmistetaan nopea, vähän virheitä sisältävä käyttöönotto. Maailmanlaajuinen SSI SCHÄFER ‑asiakaspalvelu parantaa käyttöturvallisuutta.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Sektorikohtaiset esimerkit

Select country

Close