Depalettierung

Integroimalla automaattisia purkuratkaisuja käyttämällä robottitekniikkaa SSI SCHÄFER automatisoi tilausten keräilyn monimutkaiset prosessiketjut tasaisesti ja tuotantopainotteisesti. Tässä yhteydessä voit hyötyä SSI SCHÄFERin laajasta tarjontavalikoimasta. Me pystytämme laitoksia, jotka toimivat ongelmitta ja joiden komponentit on suunniteltu täysin yhteensopiviksi.

Kolmen hyväksi todetun tartuntaperiaatteen (tyhjiötarraintekniikka, tyhjiökammio ja mekaaninen puristusperiaate) yhdistelmän ansiosta purkaminen on erittäin dynaamista ja toiminnallista ja tuotteiden käsittely huolellista.

Robotiksysteme von SSI SCHÄFER

Erittäin monikäyttöinen tekniikka, joustava käytettävyys

Nopeuden ja kiihtyvyyden kaltaiset dynaamiset parametrit sekä tartuntaparametrit tyhjiölle, ilmavirralle ja tartuntavoimalle säädetään niiden tuotteiden ominaisuuksien mukaan, joita yrityksessä varastoidaan, kerätään tilauksia varten ja lähetetään. Näitä tietoja ja määritettyjä parametreja säilytetään ohjausjärjestelmässä. Vastalevyn asetus tapahtuu imukuppien avulla tuotekorkeuden mukaan.

Toimintaperiaate

Välikerrokset nousevat tyhjiökammion ilmavirran vaikutuksesta, ja ne siirretään valmisteltuun laatikkoon tai jätehihnalle, kun purettu kerros on asetettu tyhjiösiirtopöydälle.

Mekaaninen puristusperiaate mahdollistaa myös muovilaatikoiden helpon käsittelyn. Tarraimen joustavuuden ansiosta työkalun vaihdot ovat tarpeettomia tiheistä tuotevaihdoista huolimatta.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Video
Sektorikohtaiset esimerkit

Select country

Close