Jos etsit kuljetinjärjestelmien alalla kokenutta konsultointikumppania, voit luottaa SSI SCHÄFERiin. Me toimitamme kysymyksiisi oikeat vastaukset.

Intralogistiikan haasteet voidaan ratkaista eri tavoin. SSI SCHÄFERin palveluvalikoiman syvyys ja laajuus auttaa meitä valitsemaan asiakkaille oikean ja tehokkaimman ratkaisun useista erilaisista vaihtoehdoista. Tämä on totta riippumatta siitä, onko tarkoitus kuljettaa kuormalavoja, tilaa vieviä tavaroita tai käytettyjä pahvilaatikoita.

Integroimme tietysti kuljetinjärjestelmät tilausten keräilyjärjestelmiin ja täysin automaattisiin varastointijärjestelmiin (esimerkiksi pienten osien varastointijärjestelmään tai korkeaan kuormalavahyllystöjärjestelmään), jotka sisältyvät myös valikoimaamme.

Hyödy kokemuksesta ja taidoista, joita olemme keränneet useiden kansainvälisten kuljetinjärjestelmän konsultointi-, suunnittelu- ja toteutusprojektien aikana. SSI SCHÄFER toimittaa kaiken yhdestä lähteestä: kuormaratkaisuista ohjaimiin ja kuljetintekniikkaan. Komponenttien laadukkuus ja yhteensopivuus varmistaa koko järjestelmän ongelmattoman toiminnan ja turvaa siten sijoituksen.

Asiakkaan edut:

  • Kokonaisratkaisu yhdestä lähteestä
  • Ainutlaatuisen laaja ratkaisuvalikoima lähes mille tahansa tavaratyypille ja kuljetusyksikölle
  • Jatkuva tuottavuus luotettavien komponenttien ansiosta
  • Korkea tehokkuus ja kapasiteetti uusimman tekniikan ansiosta

Jos kuljetinjärjestelmien ääressä työskentelee ihmisiä, keskitymme ergonomisiin tekijöihin. Ergonomiakonseptimme ergonomics@work!® varmistaa järjestelmän ja henkilöstön välisen vuorovaikutuksen mukavuuden ja lisää tuottavuutta kylmän metallin sijasta käytettävien muovisten tai puisten tasojen sekä melua vaimentavan hiljaisen kuljetintekniikan ansiosta.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Lataa esitteitä
Lataa esitteitä

Select country

Close