Tarvitaanko yrityksessäsi kuljetinjärjestelmä, joka kuljettaa, lajittelee ja varastoi laatikot, pahvilaatikot ja kaukalot varastossa mahdollisimman tehokkaasti ja älykkäästi? SSI SCHÄFERin FT+ on erittäin joustava ja kustannustehokas järjestelmä.

FT+ on maailman suurin kevyen luokan kuljetintekniikkajärjestelmä, joka koostuu kokonaan modulaarisista ja muunneltavista elementeistä.

Kehitys- ja suunnittelutyö tehdään tiukkojen taloudellisten vaatimusten mukaisesti. Joustavan tuottotehon ohjauksen sekä erinomaisen kuormauskapasiteetin ja suorituskyvyn ansiosta tarvittavien osien määrää on voitu vähentää ja modulaarinen malli on toteutettu ilman kompromisseja.

Järjestelmän käyttöön ei ole käytännössä mitään rajoituksia: se soveltuu niin varastoautomaatioon ja tuotantoon (linkkinä työpisteiden ja varastojärjestelmien välillä) kuin koneiden integrointiinkin. SSI SCHÄFER muokkaa järjestelmät aina tarkasti asiakkaiden erityisvaatimuksia vastaaviksi.

Edut:

 • Nopeus:
  tuottoteho jopa 6000 yksikköä tunnissa
 • Joustavuus:
  mukautettavan tuottotehon ohjauksen ansiosta
 • Kustannustehokkuus:
  alhaiset käyttökustannukset, helppo kunnossapito
  standardisoidun, modulaarisen mallin ansiosta
 • Luotettavuus:
  varateho jopa 50 kg:n kuljetuskuormalle

Tuottotehoa voidaan säädellä haluttujen suorituskykyvaatimusten mukaisesti. SSI SCHÄFERin FT+-järjestelmän nopeus on portaattomasti säädettävissä välillä 0,2–2m/s. Järjestelmässä voidaan käyttää rulla- tai hihnakuljetintekniikkaa ja tarvittaessa paineettomasti. Älykkäät, hajautetusti ohjatut anturit ja valoesteet rullien välissä parantavat energiatehokkuutta. Komponenttiosuudet pysyvät liikkeessä vain tarvittaessa. Koska erilaisten käytettävien osien määrää on vähennetty, myös varastoitavia varaosia tarvitaan vähemmän. Tämä säästää tilaa sekä huoltoon ja korjaukseen kuluvaa aikaa. Mallin kevytrakenteisuudesta huolimatta se kuljettaa jopa 50kg:n kuormia.

FT+-järjestelmän lisäelementit

 • Materiaalivirran ohjaus:
  dynaaminen materiaalivirran ohjaus pullonkaulakohdissa parantaa tuottotehoa kuljetinreittien älykkään hallinnan avulla
 • Ergonominen optimointi: ergonomics@work!®-konseptin ansiosta
 • Hiljainen kuljetintekniikka: melutasoa alennettu noin 80%:lla normaalin keskusteluäänenvoimakkuuteen
 • Jäähdytetty kuljetintekniikka: soveltuu kylmiin olosuhteisiin (enintään –30°C)
Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Lataa esitteitä
Lataa esitteitä
Video
Tapaustutkimuksia
Tapaustutkimuksia

Select country

Close