Translog Trolley

Tietyt tuotteet siirretään tehokkaimmin ja varovaisimmin riippukuljettimella. Tämä ei ole tapaus ainoastaan muotiteollisuudessa, mutta suurelle skaalalle muitakin tuotteita myös. Riippukuljetinmallistomme kattaa laajasti käyttötarkoitukset eri sektoreilla. Me autamme teitä löytämään ideaalisen materiaalivirtausratkaisun juuri teidän tuotteillenne ja varastoratkaisullenne. Riippukuljetinjärjestelmistämme on erilaisia versioita, manuaalisista täysin automatisoituihin.

Riippukuljetinteknologia eri käyttötarkoituksille:

SSI Translog Single – Clip Conveyor

SSI Translog Carrier on modulaarikuljetinjärjelmiemme ydin ja on suuresti muunneltavissa. Se kuljettaa erilaisia tuotteita joista jokainen voi painaa jopa 5kg. Salaisuus muunneltavuuden takana ovat erilaiset kuljetuspussit, joita voi liittää kuljetusvaunuun juuri niin, kuin niitä tarvitset.

Riippuvien asusteiden kuljetukseen hengareilla, tarjoamme standardia all-round ratkaisua:
SSI Translog Single.
Koska voimme valita laajasta valikoimasta komponentteja ja osia, voimme järjestää melkein minkälaisen tahansa varastoratkaisun teille. Lisäksi järjestelmä on yhteensopiva muiden laitteiden, kuten paketointikoneiden kanssa.

SSI Translog Trolley on uusin lisäys riippukuljetinmoduulien tuoteperheeseen. Se sallii toteuttaa manuaalisen, semi-automaattisen ja täysin automatisoidun materiaalivirtaratkaisun. Komponentit ovat erittäin vakaita ja pystyvät kantamaan 50kg standardiversiossa ja pyynnöstä jopa 105kg.

Jos olette kiinnostuneita kaiken kattavasta tilauksen käsittely –ja järjestelyteknologiasta, sinun kannattaisi katsoa meidän Fulfilment Factory. Se on monikanavainen jakeluratkaisu suunniteltu käsittelemään suurta tuotevalikoimaa.

Riippukuljettimen suunnittelu vaatii ammattikonsultaatiota. Ota meihin yhteyttä ja kerro meille, minkälaisia tehtäviä teidän varastonne on tarkoitus suorittaa. Voitte kirjoittaa meille viestin tai soittaa suoraan ja kokeneet neuvojamme vastaavat teille!

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Overhead conveyors in detail
Overhead conveyors in detail

Select country

Close