Käytetäänkö varastossasi tai tuotteiden kuljetukseen rullalaatikoita? Haluatko integroida ne entistäkin tehokkaammin kokonaisjärjestelmään?

Tämä on mahdollista SSI SCHÄFERin rullalaatikoiden kuljetinjärjestelmien avulla. Samoin kuin muissakin kuljetintekniikkatuotteissamme, myös näissä järjestelmissä keskeisellä sijalla on komponenttien laadukkuus ja mahdollisimman hyvä yhteensopivuus. Vain näin voidaan varmistaa prosessien sujuvuus ja tehokkuus koko järjestelmässä.

 

Maksimaalinen tehokkuus kattavan automaation ansiosta

Rullalaatikoiden kuljetinjärjestelmät ovat erityisen tärkeitä, kun ne kytketään automatisoituihin varastointijärjestelmiin, joissa on käytössä Schäfer Case Picking -järjestelmän kaltainen pakkaus- ja lajittelutekniikka.

Kun rullalaatikoiden kuljetintekniikka yhdistetään tavaroiden suoraan automaattiseen lastaukseen tai pakkaukseen rullalaatikkoon, voidaan välttää ylimääräinen työvaihe ja siten tehostaa tuottavuutta huomattavasti.

Jos yrityksessäsi tarvitaan rullalaatikoiden kuljetinjärjestelmä, SSI SCHÄFER toimittaa kaikki tehokkaaseen järjestelmään tarvittavat komponentit. Monivuotisen kokemuksemme ansiosta tarjoamme kaiken yhdestä lähteestä ja omana tuotantona – alkaen suunnittelusta ja konsultoinnista aina tekniikkaan sekä kaikkien komponenttien integrointiin ja ohjaukseen.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Lataa esitteitä
Lataa esitteitä

Select country

Close