Jos varastossa halutaan kerätä tilauksia luotettavasti ja tehokkaasti, suosittelemme E-Pick-järjestelmän käyttöä.

E-Pick on nopea, yksinkertainen ja kustannustehokas aloitusratkaisu tilausten keräilyn työpisteisiin, joita ohjataan Pick by light -järjestelmällä.

Tämä johtuu siitä, että tämän erillisratkaisun avulla voidaan ottaa käyttöön ja käyttää täydellistä Pick by light -järjestelmää. Järjestelmää on helppo käyttää tilaustietokantayhteyden muodostamisesta ohjauselementtien asennukseen, varastointisijaintien määräämiseen ja päivittäisiin toimenpiteisiin. Se ei edellytä erityistä IT-tietämystä eikä tarkoitukseen varattua ohjelmoijaa.

Tämän järjestelmän avulla voidaan myös hyötyä intralogistiikan markkinajohtajan kokemuksesta ja asiantuntemuksesta. Jopa tämä aloitussovellus sisältää huolellisesti organisoitujen järjestelmämoduulien tarjoamat edut.

Pieni työpiste, suuri suorituskyky

E-Pick sopii erityisesti pieniin työpisteisiin, joista tehdään itsenäisiä tilausten keräilyn ja kokoamisen erillissoluja, jotka pystyvät vastaamaan joustavasti lyhyen aikavälin muutoksiin. Keskeisessä osassa on kosketusnäyttö, joka ohjaa kytkettyjä keräilyelementtejä ja opastaa työntekijää.

Huomattava tehokkuuden lisäys

Huolellisesti suunniteltu graafinen käyttöliittymä mahdollistaa käyttöönoton vain muutamassa tunnissa ja opastaa kaikissa käyttöönotto- ja määritystehtävissä. Järjestelmän edut käyvät nopeasti selviksi:

  • Tilausten keräilyn tehokkuuden lisäys
  • Tilausten keräilyn parempi laatu
  • Tilausten käsittelyn parametrien vaiheittainen laajennusmahdollisuus

Vaikka logistiikan tehtäväkulkua muutettaisiin, E-Pick muuntuu uusien vaatimusten mukaiseksi muutamassa minuutissa.

Tehokkaan kokoonpanotyöpisteen laajennus

pick@work on E-Pickin laajennus, jonka asetukset voidaan määrittää kosketuspaneelin ohjelmistolaajennuksen kautta. Järjestelmän avulla voidaan koordinoida tehokkaasti kokoonpanotyöpisteitä ja komponenttien optimointia sekä minimoida virheiden määrä. Koottavien osien varastointipaikkoja vastaavat valot syttyvät oikeassa järjestyksessä, ja ne kootaan vaiheittain toimintaa helpottavien ja tehostavien näyttöopasteiden avulla.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille:

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Lataa esitteitä
Lataa esitteitä

Select country

Close