Puoliautomaattinen Parallel Picking System (PPS) -järjestelmä on tilausten keräilyjärjestelmä. Se soveltuu hyvin sekä nopeasti kiertäville tuotteille, joita ei voida automatisoida, että melko nopeasti ja hitaasti kiertäville tuotteille. Tilausten keräilyn työntekijät vastaanottavat tarvittavat tiedot radiotaajuuspäätteiden kautta ja asettavat tarvittavat tuotteet tuotelaatikoista täyttömoduuliin. Täyttökuilu, johon tilaukset kerätään, näytetään Pick by light -keräilykäyttöliittymän kautta.

Intralogistiikan järjestelmien toimittajana, asiantuntijana ja markkinajohtajana SSI SCHÄFER toimittaa myös kaiken järjestelmiin liittyvän yhdestä lähteestä: laatikoista tekniikkaan ja hallintaohjelmistoon. Useiden vuosien kokemuksemme varmistaa nopean toteutuksen ja kaikkien komponenttien saumattoman vuorovaikutuksen.

Koska useat työntekijät voivat kerätä samanaikaisesti eri tilauksia yhdessä täyttömoduulissa, PPS-järjestelmä mahdollistaa huomattavasti korkeamman tehokkuustason saavuttamisen.

Kustannustehokas ratkaisu ja nopea tilausten käsittely

PPS-järjestelmän avulla voit hyötyä seuraavista eduista:
  • Paras mahdollinen tilausten läpäisyaika rinnakkaisen käsittelyn ansiosta
  • Tehokas tilausten käsittely ohjelmaohjatun tilausten optimoinnin kautta
  • Laadukas työpiste tilausten keräilyalueella ergonomisen muotoilun ansiosta
  • Lyhyet koulutusajat ja laadukas tilausten keräily älykkäiden opasteiden ansiosta
  • Lyhyt kuoletusaika

PPS-järjestelmä mahdollistaa tilausten hallinnan, ohjauksen ja tarkastuksen varaston ohjausjärjestelmässä, minkä jälkeen varaston ohjaustietokone voi käynnistää ne optimoidusti. Sitten tilaukset siirretään samanaikaisesti yksittäisille osastoille ja käsitellään. Huomattava lisäys suorituskyvyssä saavutetaan osittain tehokkaan tilausten kokoamisen (erien muodostamisen) kautta.

Lataa esitteitä
Lataa esitteitä
  • Parallel Picking System>>PDF
  • SSI SCHÄFER -automaatio>>PDF

Select country

Close