Haluatko lisätä tilausten keräilyprosessin tehokkuutta ja luotettavuutta entisestään ja ottaa käyttöön puoliautomaattisen paperittoman ratkaisun? Pick by light -järjestelmämme tarjoaa kaikki nämä edut:

  • Helppo käyttää
  • Luotettavat opasteet ja lisäys tilausten keräilyn laadussa verrattuna keräilyyn tilausluettelon avulla
  • Joustava tilausten online-käsittely ja tarkka online-varastonhallinta (O-kuljetus)
  • Varastonhallinta inventaariotoiminnoilla

Pick by light -järjestelmän avulla kuljetintekniikkaa ja taattua materiaalivirran ohjausta voidaan käyttää vaatimusten mukaiseen prosessien optimointiin ja logistiikkakustannusten merkittävään vähennykseen.

Pick by light -järjestelmät (yksi keräilykäyttöliittymä keräilysijaintia kohden) sopivat tuotteille, joita käsitellään päivittäin 5–10 kappaletta. Houkuttelevan edullinen Multilight (monta keräilysijaintia keräilykäyttöliittymää kohden) on optimaalinen ratkaisu alueille, joiden tuotteilla on alhainen käsittelytiheys.

Luotettavasti virheetöntä tilausten keräilyä

SSI SCHÄFERin Pick by light -järjestelmän ansiosta tilausten keräilyvirheet voidaan sulkea pois lähes kokonaan: Kussakin varastointiosastossa on merkkivalo ja näyttö sekä vähintään yksi kuittauspainike. Kun tilausten keräilylaatikko on keräilyasennossa, valo ilmaisee asianmukaisen osaston käyttöhenkilöstölle ja oikea määrä näkyy näytössä. Poistoprosessi vahvistetaan käyttämällä kuittauspainiketta.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille:

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Lataa esitteitä
Lataa esitteitä
  • Paperiton tilausten keräily>>PDF
  • SSI SCHÄFER -automaatio>>PDF
Video

Select country

Close