Jos tilausten keräily suoritetaan varastossa manuaalisesti ja etsit tehokkaampaa tapaa ohjata ja hallita työntekijöitä, SSI SCHÄFERin Radio Frequency Picking -järjestelmä on ihanteellinen ratkaisu.

Tekniikan lisäksi SSI SCHÄFER toimittaa myös logistiikkaohjelmiston ja kattavan yhteyden varastojärjestelmään. Erittäin kokeneena intralogistiikan asiantuntijana takanamme on useita isoja ja pieniä projekteja. Keskitymme aina asiakkaan tarpeisiin ja vaatimukseen toimittaa täydellinen järjestelmä, joka tehostaa varaston toimintaa ja tekee yrityksestäsi entistä menestyksekkäämmän.

Langaton yhteys varastotyöntekijöihin

Kannettavien käyttöliittymien (UIM) ansiosta tietoa voidaan siirtää yksittäisten päätteiden välillä radiodatalähetysten kautta. Järjestelmä toimii käyttämällä laitteista riippumattomia käyttäjäkeskusteluja. Radio Frequency Picking -järjestelmä voidaan toteuttaa erillisratkaisuna tai yhdistää järjestelmään verkossa. Hajaspektritekniikan perusteella kädessä pidettävät päätteet ja kiinteät haarukkatrukkipäätteet voidaan verkottaa keskuspalvelimeen.

Kannettava UIM soveltuu ihanteellisesti korkean tehokkuuden varmistamiseen useissa käyttökohteissa.
  • Saapuvien tavaroiden rekisteröinti
  • Tilausten keräily (Goods-to-person)
  • Inventaariot
  • Haarukkatrukkien ohjausjärjestelmät
  • Purkamistarkastukset

 

 

Verkossa kaikkialla: kannettavan radiotaajuuspäätteen ansiosta

Radiotaajuuspääte kytketään rengasskanneriin, ja se kulkee helposti tilausten keräilyn työntekijöiden käsivarressa. Tämän ansiosta he voivat vastaanottaa tilauksia missä tahansa, lukea tilaustiedot suoraan näytöstä ja lopuksi myös kuitata tilauksen radiotaajuuspäätteen avulla. Radiodatalähetys linjatietokoneeseen tapahtuu Accesspointin kautta.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille:

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Lataa esitteitä
Lataa esitteitä
  • Paperiton tilausten keräily>>PDF
  • SSI SCHÄFER -automaatio>>PDF

Select country

Close