Etsitkö ratkaisua, jonka avulla voidaan poimia yksittäisiä tuotteita? Hyviä uutisia: olet löytänyt ratkaisun. SSI SCHÄFERin poikittaishihnalajittelija lajittelee yksittäisiä tuotteita esimerkiksi erissä tapahtuvan tilausten keräilyn ja palautusten yhteydessä. Monien eri alojen, kuten postimyynnin, vaatetus- ja elintarvikealan, kulutustavarateollisuuden ja verkkokaupan, yritykset käyttävät hyviksi havaitsemiaan SSI SCHÄFERin järjestelmiä erilaisten tuotteiden suurten määrien lajitteluun.

Split Case Picking: Quergurtsorter

SSI SCHÄFERin poikittaishihnalajittelija käsittelee tuotteet hellävaraisesti, nopeasti ja tarkasti. Sekä liuku- että kuljetinratoja voidaan käyttää kohdepisteinä. Ne voidaan järjestää hyvin joustavasti ja lähelle toisiaan. Jopa 2,5m/s:n nopeuden ansiosta lajittelija voi käsitellä jopa 10000 tuotetta tunnissa.

Suunnittelemme koko järjestelmän asiakasyritysten tarpeiden mukaisesti ja huolehdimme projektinhallinnasta. SSI SCHÄFER toimittaa kaikki komponentit ja tarvittavat palvelut yhdestä lähteestä. Asiantuntemuksemme puhuu puolestaan.

Järjestelmän edut:

  • Nopea ja tarkka lajittelu, joka ei vahingoita tuotteita
  • Nopeus jopa 2,5 m/s
  • Tuottavuus jopa 10000 tuotetta tunnissa
  • Liuku- ja kuljetinratojen joustava ja lähekkäinen sijoittelu
Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Video

Select country

Close