SSI SCHÄFER on yksi maailman suurimmista logistiikkatoimittajista, joka on asentanut noin 1400 järjestelmää ja jonka palveluksessa on yli 700 ohjelmistoammattilaista.

Kumppaninanne, emme ainoastaan tunnista tavoitteitanne vaan myös ymmärrämme yritysprosessinne. Pitkä kokemus ja laaja palveluvalikoimamme varmistavat yksilöidyt ja kustannustehokkaat ratkaisut.

Käytämme luovuutta, kokemustamme ja pitkänlinjan asiantuntijuuttamme logistiikkasektorilla ja yhdistämme ne innovatiivisiin ja kaiken kattaviin ratkaisuihin. Tämän ansiosta olemme kykeneviä erinomaisiin tuloksiin, jotka vastaavat asiakkaidemme päivittäisiin ja tulevaisuuden haasteisiin. Logistiikkaohjelmistomme tarjoaa hallinnan ja valvonnan, kuten myös ideaalisen kattavuuden logistiikkanne vaatimuksiin ja täydellisen integroinnin intralogistiikka prosesseihin. Manuaalisesta täysin automaattiseen, katamme kaikki alueet varastossanne.

Luotettavana kumppaninanne opastamme teitä löytämään sopivimman ratkaisun tarpeisiinne. Erikoistunut henkilökuntamme opastaa teitä WAMAS ja SAP kanssa ja auttaa teitä hankkimaan ideaalin ratkaisun kaikkiin vaatimuksiinne.

IT Solutions range
Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille:

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Select country

Close