Sertifioitujen palvelujen ansiosta voimme tarjota laajan paketin ratkaisuja IT-projekteihin, jotka ulottuvat  prosessioptimoinnin konsultoinnista teknisten IT komponenttien sisällyttämiseen ja logististen SAP tuotteiden kustomointiin – kaikki yhdestä paikasta.

Tarjoamamme palvelut

  • Kokonaisvaltaiset logistiikkaratkaisut sertifioidulta SAP kumppanilta
  • Asiantuntijuus modulaaristen ratkaisujen toimittajana manuaalisiin ja täysin automatisoituihin varastoihin
  • Logistiikan tietotaitoa SAP moduuleissa, LES/REM ja EWM:ssä
  • Yksinkertaisten ja monimutkaisten tehtävien ratkaisu
  • SAP ratkaisut pienille ja keskisuurille yrityksille, kuten myös maailmanlaajuisille toimijoille
  • Läpinäkyvät prosessit ja rajapintojen eliminointi
  • Laaja konsultointi logistiikka IT:n suunnitelusta käyttöönottoon
  • Loppupään ja lisäprosessien huomiointi
  • Vaikutuksien analysointi muissa ERP moduuleissa

Sertifioitua SAP asiantuntemusta

Strategisina SAP palveluntarjoaja, tuemme teitä valinnassa, käyttöönotossa ja käytössä SAP tuotteissa. Osaamistamme ja asiantuntemustamme on jo sovellettu onnistuneissa projekteissa useilla eri toimialoilla. Sertifioinnin ansiosta, olemme vieläkin integroituneempia kehityksessä ja todentamismenettelyissä toimialakohtaisilla SAP kokonaisratkaisuilla. Lisäksi asiakkaamme hyötyvät korkeasta turvallisuustasosta ja saavat etua toteuttamiskumppanin kokemuksesta uusimpien tarjouksien ja IT-tietotaidon kanssa.

Vaatimuksenne määrittelevät palvelumme

Riippuen varastonne konseptista, tarjoamme erilaisia palveluita ja ratkaisuja realisoida tavoitteita ja saada aikaan onnistuneen projektin päätelmiä. Tehtävän mukaan, käytämme joko SAP, SAP Extended Warehouse Management (EWM) tai SAP LES / TRM. Pyynnöstä voimme suorittaa yleistä täytäntöönpanoa SAP-ratkaisuun, alkaen järjestelmän alustavien asetusten kautta end-to-end räätälöinnistä yksittäisten lisäosien kehittämiseen ja järjestelmärajapintojen rakentamiseen hankekohtaisten vaatimuksienne tyydyttämiseksi.

360 asteen näkymä, 100% ratkaisu

Osana arvo-orientoitua konsultointiamme, tarjoamme sinulle kohdennettua tukea valittaessa sopivaa ohjelmistoratkaisu, joka ottaa huomioon oman logistiikan vaatimukset ja IT-strategioita.Rakennetta ja vuorovaikutusta prosessit ovat jokaisen hankkeen ytimessä.
Analysoimme ja optimoimme logistiset toimintonne, joiden tarkoituksena on perustaa joustavia SCM prosesseja sinulle, asiakkaiden ja toimittajien tehokkaalla vertikaalisella ja horisontaalisella integraatiolla, joka voi olla jopa ulottua itse järjestelmän ulkopuolelle.

Lisäarvo ei synny erilaisten teknologioiden ja automaation yksinkertaisilla rajapinnoilla - se on erityinen suunnittelu, tekninen yhdentyminen ja toimintojen kokoonpano, joka tuottaa universaaleja SAP ERP prosesseja, jotka tukevat väitettä, että toteutamme ensiluokkaisia ratkaisuja. Pitkäaikainen kokemus mittavista EWM hankkeista teollisuuden eri aloilta antavat meille mahdollisuuden hyödyntää monenlaisia erikoisia ja yksilöllisiä ratkaisuja. Koe SAP demo prosesseista teknologiakeskuksessamme Giebelstadtissa ja saa yksityiskohtaista tietoa tietotekniikan asiantuntijoiltamme live-esityksen aikana.

Grafik 360°
Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Ronni Poulsen
Project Director
+45 96 52 54 51

...tai lähetä meille sähköpostia

Your Contact!
Your Contact!

Martin Fröschl
Team Leader SAP Projects
+49 9334 979 - 146

... or send me an E-Mail

SAP Partner Logo
Lataa esitteitä
Lataa esitteitä
Information on video
Voccolect und Warehouse Logistics Logos

Select country

Close