Keskitymme tähän lähestymistapaan niin logistiikkaprojektien alueella kuin työpisteratkaisuissa ja jätehuoltotekniikan sektoreilla. Konsernimme hyödyntää uusimpia tuotantoprosesseja, ja luomamme lisäarvo on vertaansa vailla. Olemme johtava kokonaisratkaisujen toimittaja useilla sektoreilla. Yhdistettynä laadunvalvontaan tämä kyky lisää asiakastoimitusten tehokkuutta ja varmistaa yrityksesi intralogistiikan projektien tehokkuuden.

SSI SCHÄFER pyrkii aina kokonaisratkaisuun. Voimme hyödyntää vuosien kokemuksen lukuisista erilaisista ja erikokoisista projekteista. Kehitämme laadukkaiden komponenttien ja älykkään ohjauksen avulla järjestelmiä, jotka tehostavat asiakkaiden toimintaa. Tärkeässä osassa ovat kommunikaation ja kaikkien komponenttien yhteensopivuus.

Tässä voidaan onnistua vain, jos käytössä on kattava asiantuntemus ja laaja ratkaisuvalikoima. Jokainen asiakas on erilainen, ja SSI SCHÄFER voi muokata tarjontansa kaikkiin tarpeisiin. SSI SCHÄFERillä on ainutlaatuinen valmius toimittaa kaikki kokonaisratkaisun osatekijät, jolloin tehokkaimman ratkaisun ja toteutuksen saa yhdestä paikasta.

Tarjoamme kuitenkin myös kaupan ja myynnin alojen yksittäisiin työpisteisiin tuotteita ja ratkaisuja, jotka tehostavat toimintaa ja lisäävät tuottavuutta.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Select country

Close