SSI SCHÄFER on jo useiden vuosien ajan ollut Euroopan johtavia yhtiöitä erityisesti ympäristöystävällisten tuotantoprosessien suhteen. Tunnemme vastuumme ja pyrimme vähentämään tuotteiden kehittämisen, tuotannon ja hävityksen ympäristövaikutuksia mahdollisuuksien mukaan. Todisteena sitoutumisestamme ympäristön suojeluun ovat erilaisilta organisaatioilta saadut palkinnot ja tunnustukset, kuten Euroopan yhteisön myöntämä tunnustus LIFE-projektista.

Ympäristönsuojelu on tärkeä osa yrityksemme periaatteita, ja se liittyy kaikkiin yrityksen ympäristöprosesseihin. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan huolehtimaan yhdessä työntekijöiden kanssa, että kaikki tuotteet sekä valmistus- ja liiketoimintaprosessit ovat mahdollisimman ympäristöystävällisiä.

Yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus jätetekniikasta ja kierrätyksestä. Haluamme varmistaa, että kierrätys ei muutu kalliimmaksi, vaan entistä helpommaksi ja tehokkaammaksi niin asiakkaiden kuin yhtiön sisäisten jätehuolto- ja kierrätysjärjestelmien osalta.

Tämä huomattava ympäristönsuojelullinen saavutus innostaa meitä tutkimaan yhä uusia ratkaisuja ja parannuksia. Otamme ympäristövastuumme vakavasti ja pyrimme ylittämään selvästi lain edellyttämät vaatimukset.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Select country

Close