SSI SCHÄFER: houkuttelevien työpaikkojen
tarjoaja

Konsernimme on maailman johtavia intralogistiikan toimittajia. Tuotevalikoimamme kattaa dynaamisia varastointi- ja logistiikkajärjestelmiä, uusimpia verstaiden, tehtaiden ja toimistojen kalusteita sekä innovatiivisia jäteteknologian ja kierrätyksen tuotteita. SSI SCHÄFER takaa laadun logistiikkasektorilla, mikä edellyttää luomiemme tekniikoiden jatkuvaa kehittämistä. Toimintaperiaatteitamme ovat globaalien myyntitoimintojen laajentuminen, asiakaskeskeinen joustavuus ja sitoutuminen kestävään yhteistyöhön, ja ne ovat myös menestyksemme perusta. Pitkän tähtäimen yhteistyön periaate koskee niin asiakkaitamme, toimittajiamme kuin työhönsä sitoutuneita työntekijöitämme.

Konsernin menestyksen taustalla on noin 8000 työntekijää yli 50 toimipisteessä ja 16:ssa yhtiön omistamassa tuotantolaitoksessa eri puolilla maailmaa.

Periaatteenamme on jo yli 70 vuoden ajan ollut ei pelkästään täyttää asiakkaiden odotukset vaan myös ylittää ne aina kun mahdollista. Tämä periaate on pysynyt ennallaan yhtiön merkittävästä laajentumisesta huolimatta. Olemme perheyhtiö, ja aiomme pysyä perheyhtiönä myös jatkossa. Tämä tarkoittaa, että yhtiö aikoo panostaa luotettavuuteen ja kestävään kehitykseen myös globalisaation aikakaudella.

Lisätietoja yhtiöstä on sen yleiskuvauksessa.

 

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

As an alternative option to our
web form, you can send us your application as encrypted ZIP file
by email to
personal(at)ssi-schaefer.com.
Provide your password by phone, please.

Select country

Close