Tähän sitoudumme

Seuraava pätee sekä myyntiympäristöön että toimistojen ja työpaikkojen työpisteisiin: Tulokset ratkaisevat. Tärkeintä ovat ihmiset. Siksi työympäristön on oltava tehokas ja vastattava henkilöstön tarpeita.

Siksi kehitämme ja valmistamme ergonomisia ja tuottavuutta lisääviä ratkaisuja. Täyden valikoiman valmistajana voimme yhdistää yksilölliset ja innovatiiviset tuotteet sekä parhaan mahdollisen palvelun.  

Vahvuutemme

Tuotteemme on valmistettu kokonaan omana tuotantona. Konsultointipalvelumme voidaan mukauttaa kulloiseenkin tilanteeseen, jolloin on helpompi keskittyä käsillä olevaan tehtävään.

Materiaalikaapeista työkalu- ja konekaappeihin, ottolaatikoista täydellisiin hyllystöjärjestelmiin, työpenkeistä kuljetusvälineistöön ja tikkaisiin sekä ruokaloiden varustelusta hallintorakennusten kalustamiseen ylimmän johdon tiloja myöten: käytännölliset laitteemme ja tilaratkaisumme toimitetaan aina täydellisinä järjestelminä.

SSI SCHÄFER suhtautuu tuotteidensa ergonomiseen optimointiin vakavasti.

Tuotteidemme ja palvelujemme ytimessä on perinteisesti ollut tehokkuutta parantava ergonomia: Lagerfix-laatikko on SSI SCHÄFERin maailmankuulu avaintuote, jonka avulla työpisteitä on pidetty järjestyksessä jo vuodesta 1953 saakka.

Edut asiakkaalle:

Tuottavampi ja tehokkaampi työ työpisteen innovaation ja ergonomian avulla.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille:

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Lisätietoja
Lisätietoja
  • Verstaiden ja tehtaiden laitteet>>PDF
  • Ergonomiset työpistejärjestelmät>> PDF
  • safe@work>> PDF

Select country

Close