Varaston tyypillisessä työpisteessä käsitellään kunkin vuoron eri työvaiheiden aikana yhteensä jopa tonnin painosta tavaraa. Kun tunnissa tehdään satoja liikkeitä ja keruuoperaatioita, tehokkuuden, laadun ja nopeuden merkitys on selvä. SSI SCHÄFERin ergonomics@work!®-työpisteet voivat saada aikaan 50–200 euron päivittäiset säästöt ja parantaa näin sijoitetun pääoman tuottoa huomattavasti.

Erityisesti saapuvalle tavaralle ergonomics@work!®-konseptin mukaan suunniteltujen työpisteiden avulla saavutetaan vähintään 15% parempi tuottavuus ja sen mukaiset kustannussäästöt. Lisäksi ne helpottavat huomattavasti fyysistä työtaakkaa, millä on erityisen suuri merkitys saapuvan tavaran työtehtävissä.

Lue lisää SSI SCHÄFERin optimoiduista saapuvan tavaran työpisteistä.

Erityisesti Goods-to-person -periaatetta noudattavassa tilausten keräilyssä työpisteen ergonomialla on erittäin tärkeä vaikutus tulokseen. SSI SCHÄFER on ainoa valmistaja, jonka järjestelmissä tavarat saapuvat työpisteeseen kulmassa, jossa niitä on helppo käsitellä. Käyttäjää ohjataan opasteiden, näyttöjen ja valoporttien avulla ergonomisesti niin, että virhetoimintoja syntyy mahdollisimman vähän. Siksi SSI SCHÄFERin ergonomics@work!®-keräilytyöpisteiden avulla on saavutettu 700–1000 keräilyn tuntivauhti teoreettisen markkinointiväitteen sijaan todellisessa teollisuussovelluksessa.

Lue lisää erilaisista ergonomics@work!®-konseptin avulla toteutetuista tilausten keräilyn työpisteistä.

Eräs varastologistiikan vaativimmista prosesseista on palautusten käsittely. Se on erityisen keskeinen postimyynnille, mutta tärkeä myös saapuvan tavaran käsittelyyn ja tilausten keräilyyn liittyvissä toimissa. Siksi SSI SCHÄFER toimittaa myös tähän tarkoitukseen ergonomics@work!®-konseptin mukaisia ratkaisuja.

Lue lisää palautusten käsittelyn prosessien älykkäästä integroinnista innovatiivisten ja ergonomisten työpisteiden avulla.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille:

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Lisätietoja
Lisätietoja
  • Ergonomiset työpistejärjestelmät>>PDF

Select country

Close