Liebenscheidin pikkukylässä Westerwaldissa, Saksassa, on tuotettu tuulivoimajärjestelmiä syksystä 2008 lähtien. Furhländer AG, Waigandshain muutti muutama kuukausi sitten uusiin tuotantotiloihin ja hallintorakennuksiin Siegerlandin lentokentän ja BAB 45 -moottoritien läheisyyteen. Tämä itsenäinen yhtiö on yksi kahdeksasta kansainvälisestä tuulivoimajärjestelmien tuottajasta. Osakeyhtiöllä on muitakin etuja: Integroitu lähestymistapa, joka kattaa ympäristöystävällisen tuotevalikoiman lisäksi tuotanto-olosuhteet ja tuotantoympäristön.

"Toimimme modernilla ja vaativalla alalla. Siksi uusilta tuotantotiloilta ja hallintorakennuksilta edellytettiin muotoilua, varustelua ja ilmapiiriä, joka luo miellyttävän ja tunnelmaltaan hyvän työympäristön."

Joachim Fuhrländer, Fuhrländer AG:n toimitusjohtaja

SSI SCHÄFER sai hoidettavakseen tuotantotilojen ja hallintorakennuksen kalustamisen sekä uuden kuormalavojen ja pienten osien varastointijärjestelmän toteuttamisen.

Fuhrländer AG:n uuden hallintorakennuksen 130 työpistettä varustettiin moderneilla toimistohuonekaluilla. Haastava yleissuunnitelma toteutettiin yksilöllisesti suunniteltujen vakiojärjestelmien ja älykkään mukautetun valmistuksen avulla. Kattavaan kokonaisratkaisuun kuuluivat myös Fuhrländerin tuotantohallin varaston hyllystöjärjestelmät ja komponentit.

Kyseessä oli yksi SSI SCHÄFERin haastavimmista projekteista. Fuhrländer-yhtiön vaatimukset olivat hyvin tarkkoja, ja se oli palkannut arkkitehti Rudolf Sauerlandin huolehtimaan rakennuksen ja sisustuksen korkeasta esteettisestä laadusta. Tämä vaatimus koski useiden uniikkien kalusteiden, kuten yhtiön vierailutilojen räätälöityjen seinäkaappien ja hallintorakennuksen vastaanottotilojen tiskin ja kaapin, lisäksi kaikkia SSI SCHÄFERin valmistamia ja toimittamia huonekaluja.

Arkkitehdin, yhtiön ja SSI SCHÄFERin välisissä tiiviissä neuvotteluissa suunniteltiin tarkasti huoneiden kalustus ja valittiin sopivat mallit SSI SCHÄFERin toimistohuonekalujen valikoimasta. Kalusteiden visuaaliset komponentit mukautettiin arkkitehdin suunnittelemaan rakennukseen ja yhdistettiin huolelliseesti räätälöityjen varusteiden yksityiskohtiin.

Suunnittelu ja lopulliset järjestelyt asiakkaan kanssa viimeisteltiin kuukaudessa, valmistus kesti kuusi viikkoa ja kokoonpano viikon.

"Jokaisessa työpisteessä on samat toimivat toimistokalusteet ja järjestelmät. Yhtäältä tarkoitus oli, että jokainen työntekijä voisi työskennellä missä tahansa työpisteessä. Toisaalta haluttiin välttää tilannetta, jossa yksittäisten työpisteiden varustelu olisi toisia parempi tai huonompi, esimerkiksi yhtiön hierarkian mukaisesti.

Liebenscheidissa samat SSI SCHÄFERin toimistokalusteet tarjoavat toimivan ja optimaalisen työpisteen varustuksen johtajista postihuoneen työntekijöihin.

Työpöydät valittiin Planova 2500 -mallistosta. Lisäksi käytössä on pyöristettyjä työtasoja, joissa on 45 asteen kulmayksikkö lisäelementtien kiinnittämistä varten. Tulostintasojen, joustavien kaapelikanavien ja pöytätasojen alapintaa pitkin kulkevien kaapelointien kaltaiset lisätoiminnot varmistavat lukuisat käyttömahdollisuudet sekä sen, että järjestelmä täyttää työturvallisuutta ja näyttöpäätetyöskentelyä koskevan EU-direktiivin määräykset. Viiden pienemmän kokoustilan pöytärivistöt on koottu Plantec/ST17-mallistoista. Niiden erityspiirteisiin kuuluvat piilotetut pistorasiat. Pistorasiat on upotettu myös suurimman kokoushuoneen mittatilaustyönä tehtyihin pöytiin. Suurta kokoushuonetta voi käyttää 38–60 henkeä kerrallaan. Lisäksi huoneen kattoon on integroitu kaksi projektoria.

Fuhrländerin mielipide toteutetusta järjestelmästä:

"SSI SCHÄFER valittiin, koska se kykeni suunnittelemaan ja toteuttamaan projektin, ja koska sillä oli laadultaan ja ulkonäöltään parhaat toimistohuonekalut."

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

  • Konferenztische mit versenkbaren Steckdosen
  • Arbeitsplätze bei Fuhrländer AG
  • Büromöbel von SSI SCHÄFER

Select country

Close