Mukautettujen, kustannustehokkaiden ja laadukkaiden tuotteiden tarjoaminen ilman pitkiä odotusaikoja: haaste, joka kohdistuu nykyisin kaikkiin yrityksiin ja joka koettelee niiden kilpailuetua. Miten voidaan vähentää hävikkiä, lyhentää läpäisyaikoja ja lisätä tuottavuutta? Lean-tuotannossa on kyse juuri näistä aiheista.

Lean-johtaminen on osoittautunut hyödylliseksi strategiaksi, jolla voidaan lisätä tuotannon tehoa ja vähentää kustannuspaineita. Lean-tuotanto ei tarkoita yksittäistä menetelmää, vaan yleistä periaatetta, jolla pyritään poistamaan turhat työvaiheet ja vähentämään tuotannossa syntyvää hävikkiä älykkään organisoinnin kautta. SSI SCHÄFER on ottanut tämän filosofian periaatteekseen.

Kysymyksen "mitä asiakas tarvitsee?" pohjalta on pyritty totetuttamaan Lean-rakenteet Toyotan periaatteiden mukaan. Tässä keskeinen lähestymistapa liittyy koko tuotantojärjestelmän arvoketjun optimointiin. Uusia parannuksia pyritään löytämään jatkuvasti testaamalla saavutettua tilannetta.

Monet eivät kuitenkaan tiedä, mitä Lean-prosesseilla tarkoitetaan ja mistä on kyse niiden laatimisessa koko jalostusketjun laajuiseksi. SSI SCHÄFER tietää. Intralogistiikan järjestelmien markkinajohtajana voimme tarjota Lean-tuotannon edellyttämät ratkaisut. Voimme tehostaa toimintaa niin suuryrityksissä, keskikokoisissa yrityksissä kuin verstaissa.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille:

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Lisätietoja
Lisätietoja
  • Verstaiden ja tehtaiden laitteet>>PDF
  • Ergonomiset työpistejärjestelmät>> PDF
  • safe@work>> PDF

Select country

Close