Työskentelyssä tarvittavien materiaalien ja työkappaleiden tehokkaassa siirrossa on tärkeää käyttää ergonomista kuljetintekniikkaa. Pakkaus- ja kokoonpanopöytien lisäksi SSI SCHÄFER voi toimittaa kaikki erilliset työpisteet toisiinsa yhdistävät kuljetinjärjestelmät. Kokoonpanon työpisteidenyhdistäminen kuljetinjärjestelmään auttaa työntekijää keskittymään kokoonpanotyöhön sen sijaan, että hän joutuisi huolehtimaan kokoonpanojen kuljettamisesta.

Joustava käyttö on ominaista SSI SCHÄFERin innovatiiviselle kuljetintekniikalle. Riippumatta siitä, kuljetetaanko pahvilaatikoita tai muita laatikoita ja siitä, minkä kokoisia ne ovat, pohjan pituudesta 180mm alkaen kaikki tuotteet siirretään nopeasti määränpäähän.

Lajittelualueen suuri kapasiteetti ja ohjauskyky (jopa 6000 yksikköä tunnissa) varmistavat nopean tilausten käsittelyn. Älykkäät logistiikkaratkaisut pitävät laatikot liikkeessä.

Kustannustehokas kilpailuetu:
  • Lisääntynyt tuottavuus ja tehokkuus, luotettavat tekniikat ja lukuisat käyttökohteet (laatikoiden ja pahvilaatikoiden kuljetintekniikka)
  • Yksinkertainen, modulaarinen järjestelmärakenne
  • Erittäin hiljainen toiminta
  • Tehokkaiden tuotantotekniikoiden mahdollistama korkea kannattavuus
  • Vaivaton kunnossapito
Työskentelyä helpottavan ympäristön tuotantoa tehostava vaikutus

SSI SCHÄFERin ergonomiset työpisteet vähentävät virheiden määrää ja lyhentävät henkilöstön koulutukseen tarvittavaa aikaa. Erilliset kokoonpanopöydät voidaan yhdistää helposti toisiinsa joustavan ja muunneltavan kuljetintekniikan avulla. Ratkaisu varmistaa kuljetuksen tehokkuuden, jolloin henkilökunta voi keskittyä kokoonpanotyöhön.

Kehitämme erilaisia ergonomisia ratkaisujamme jatkuvasti. Esimerkki tästä on hiljainen tekniikka, jossa on kyse erillisten osien tai kokonaisen järjestelmän varustamisesta erittäin hiljaiseksi.

Jos haluat lisätietoja ergonomisten työpisteiden tuottamista kustannushyödyistä ja siitä, miten ne voivat hyödyttää omaa yritystäsi, ota meihin yhteys.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille:

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Lisätietoja
Lisätietoja
  • Verstaiden ja tehtaiden laitteet>>PDF
  • Ergonomiset työpistejärjestelmät>> PDF
  • safe@work>> PDF

Select country

Close