Palautettavat laatikot kirjojen tukkumyynnissä

Kirjojen tukkumyyjä KNV on ottanut palautettavan järjestelmän menestyksellisesti käyttöön tilausten keräilyssä ja jakelussa. Tätä varten se hankki 160000 laatikkoa SSI SCHÄFERiltä. Perusjärjestelmä saatiin käyttöön kuudessa kuukaudessa huolimatta uudenkokoisen mukautetun laatikon suunnittelusta. Tämän tuloksena tuottavuus on parantunut 20% ja automaatiota on lisätty standardisoitujen prosessien ja toimintojen myötä.

  • Mehrweglogistik
  • Mehrwegsystem
  • Mehrwegsystem für Kommissionierung

SSI SCHÄFERin palautettava järjestelmä ja uudet kannelliset muovilaatikot on nyt otettu onnistuneesti käyttöön KNV:ssä. Sen jälkeen kaksi kolmasosaa tilauksista on lähetetty kirjamyyjille palautettavissa laatikoissa.

Yli 60% KNV:n asiakkaista käyttää nyt palautettavia laatikoita, ja määrä on kasvussa. Asiakkaat ovat huomanneet, että vakiolaatikoiden käyttö yksinkertaistaa työnkulkua. KNV:n näkökulmasta järjestelmän ympäristöystävällisyys ja asiakaspalvelun parantuminen ovat ratkaisun suurimmat edut joustavuuden, aika- ja kustannussäästöjen sekä muiden taloudellisten seikkojen lisäksi. ”Palautettavien laatikoiden järjestelmä on ihanteellinen ratkaisu”, tiivistää Dr. Frank Hinz, joka on Saksan Kölnissä sijaitsevan Koch, Neff und Volckmar GmbH:n (KNV) logistiikkapäällikkö. ”Odotuksemme SSI SCHÄFERin palautettavien laatikoiden järjestelmän ja sen tarjoamien tulevaisuuden mahdollisuuksien suhteen ovat toteutuneet täysin.”

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Projektin tarkat tiedot

Select country

Close