Viimeisten 20 vuoden aikana ohjelmistoista on tullut laitoksissa entistä tärkeämpiä, kriittisiä komponentteja.

Ohjelmistot ovat työntekijöiden ja laitoksen välisen vuorovaikutuksen avaintekijä niin manuaalisesti kuin automaattisesti ohjatuissa varastoissa.

Siksi SSI SCHÄFER päätti useita vuosia sitten perustaa osaksi huolto-organisaatiota niille omistetun osaston, josta käsin pätevät ohjelmistoteknikot voivat tukea laitoksia.

Nämä työntekijät ovat saatavilla vuorokauden ympäri, ja he keskittyvät täysin asiakkaiden ohjelmistoihin liittyvien kysymysten vastaamiseen.

Palveluvalikoima kattaa niin käyttöön liittyvät kysymykset ja ongelmien käsittelyn virheiden ilmetessä kuin ohjelmistoihin integroitavat sovellukset olemassa oleviin järjestelmiin lisättävien uusien liiketoimintaprosessien yhteydessä.

Päivitämme tietysti tarvittaessa vakioasiakkaiden olemassa olevat järjestelmät uusiin versioihin, jotta laitokset pysyisivät teknisesti ajan tasalla.

Lisäksi tuemme integrointia käytössä oleviin kytkettyihin järjestelmiin, kuten tietokantoihin, käyttöjärjestelmiin tai kolmannen osapuolen järjestelmien liittymiin, jotta tärkein tavoite eli laitoksen käytettävyys voitaisiin saavuttaa.

  • Pätevät huoltoteknikot käytettävissä kellon ympäri
  • Paikalliset huoltotiimit käytettävissä kaikkialla maailmassa
  • Asiakkaiden kieleen ja kulttuuriin perehtyneet työntekijät
  • Ohjelmistotuen verkottaminen SSI SCHÄFERin muiden osastojen kehitystiimien kanssa (esimerkiksi mekaaniset komponentit)
  • Tietokanta- ja käyttöjärjestelmäsektorien kolmannen osapuolen valmistajien integrointi
  • Asiakkaiden järjestelmien integrointi SSI SCHÄFERin tukiverkostoon online-tukipalvelujen mahdollistamiseksi

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Lataa esitteitä
Lataa esitteitä
Sektorikohtaiset esimerkit

Select country

Close