Varaosat

Yhteistyökumppaninamme käytössäsi on kattava ympärivuorokautinen varaosapalvelu missä tahansa maailman kolkassa. Palveluvalikoimamme kattaa varaosatilausten käsittelyn ja toimituksen, varaosaluetteloiden ja -pakettien laatimisen sekä varaosien korjauksen. Kunnossapidon ja paikanpäällisen huollon ansiosta voimme myös asentaa varaosia.

Tilauksia vastaanotetaan 24 tuntia vuorokaudessa. Varaosien toimitus tapahtuu nopeasti taattuun määräaikaan mennessä ja sitovin, kiintein hinnoin.

Kunnossapito

SSI SCHÄFER tarjoaa valittavaksi useita erilaisia kunnossapitopaketteja: ennalta ehkäisevät kunnossapitotarkistukset määrätyin kiintein hinnoin, säännölliset tarkastukset tai kunnossapito tilauksesta, täydet tai tukea antavat toiminnot. Tämän prosessin osana tarjoamamme palvelut koskevat kaikkea kuljetintekniikkaan liittyvää hyllystöistä varastointi- ja noutolaitteisiin, vaikka SSI SCHÄFER ei olisi toimittanut niitä.

Kunnossapidon suorittaa aina pätevä SSI SCHÄFER -henkilöstö, esimerkiksi rekisteröidyt tarkastajat. Tähän sisältyy silmämääräisten ja akustisten tarkastusten suorittaminen laitoksessa riippumatta siitä, ovatko ne mekaanisia, sähköisiä vai elektronisia.

Voimme korjata mahdolliset viat osana kunnossapitoa ja suoritamme tarpeen mukaan vaadittuja asetustöitä ja tapaturmantorjuntaan liittyviä tarkastuksia. Optimoimme koko laitoksen suorituskyvyn mahdollisuuksien mukaan.

Paikanpäällinen huolto

Jos joskus tarvitset teknikkoja paikan päällä, koska ongelmaa ei voida ratkaista puhelimitse tai etävianmäärityksen kautta, SSI SCHÄFER on käytettävissä lyhyillä ja taatuilla vasteajoilla. Jotta tämä olisi mahdollista, kaikilla sektoreilla on aina käytettävissä useita huoltoteknikkoja.

Tämän ansiosta vianmääritys voidaan toteuttaa yrityksessäsi nopeasti, tehokkaasti ja määrättyjen eskalaatiomekanismien mukaisesti. Kustakin vianmääritystapahtumasta laaditaan kattava raportti, joka tarjoaa tarvittavan läpinäkyvyyden.

Etähuolto

Suoran VPN-yhteyden ansiosta asiantuntijamme voivat havaita mahdolliset ongelmat etätietokoneelta ja ratkaista ne. Mikäli teknikko joutuu tulemaan paikan päälle, ongelmanratkaisu aloitetaan käyttämällä määrättyjä eskalaatiovaiheita. SSI SCHÄFER takaa lyhyet vasteajat.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Lataa esitteitä
Lataa esitteitä
Sektorikohtaiset esimerkit

Select country

Close