Riippumatta siitä, käyttääkö yrityksesi kuormalavoja, teräshäkkilavoja vai muita kuormaustarvikkeita, valmistamamme raskaan kuormauskapasiteetin hyllystöjärjestelmät tuovat huomattavaa joustavuutta nopeaan tavaroiden käsittelyyn. Erikokoiset ja -muotoiset kuormalavat ja laatikot voidaan varastoida optimaalisesti käyttämällä asianmukaisia järjestelmäkomponentteja. Autamme mielellämme löytämään yrityksesi vaatimuksia parhaiten vastaavan järjestelmän.

Schwerlastregal PR 600 als Quertraversenregal

SSI SCHÄFER: in kuormalavahyllystöt ovat käyttövalmiita aivan kuten Euro-ja teollisuuskuormalavat. Voit käyttää tasaisia kuormalavoja, teräshäkkilavoja tai muita lastausapuvälineitä – yksitai monipaikkavarastointiin tarkoitetut orsihyllystöt antavat paljon liikkuvuutta tavaroiden nopeaan vaihtumiseen. Tukkukaupassa tai varaosavarastossa, elektroniikka-, koneenrakennustai autoteollisuudessa – pitkittäisor-sihyllystöjen monipaikkajärjestelmiä käytetään kaikilla aloilla ja kaikkialla.

Poikittaisorsihyllystöjen yksipaikkajärjestelmät sopivat erityisen hyvin sellaisille varastotavaroille, joiden vaatima pinta-ala on sama mutta korkeudet vaihtelevat. Syväkuormaushyllystöt sopivat sellaisten tavaroiden varastointiin, joita on kokonaisuudessaan paljon mutta erilaisia tavaralajeja vähän.

Ja kun varastotavarat ovat muuten samanlaisia mutta eri mittaisia, voit valita joko kuormalavat tai laatikot sopivilla tarvikkeilla.

Jos haluat säilyttää täyden joustavuuden, toimitamme mielellämme mukautetun vuokramallin. Tämä vapauttaa taloudellisia resursseja ja vähentää samalla verovelkaa.

Modulaarinen järjestelmä lisää joustavuutta

SSI SCHÄFER tarjoaa erilaisia järjestelmiä varastoinnin tehostamiseen.

Liikkuva kuormalavahyllystö
Liikkuva kuormalavahyllystö
Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille:

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Lataa esitteitä
  • Kuormalavahyllystöjärjestelmät>> PDF

Select country

Close