Siilo (kokonaan)

Täysin automaattisen kuormalavahyllystöjen korkeavaraston toteuttamiselle on useita syitä. Logistiikkaketjun lyhentäminen, varastointikapasiteetin laajentaminen ja toimituslaadun parantaminen ovat vain muutamia mahdollisia tavoitteita. SSI SCHÄFERin kuormalavahyllystöjen korkeavarastojärjestelmä tarjoaa ennen kaikkea yhden asian:

Säästä tilaa
optimaalisen
tilankäytön ansiosta.

 

Erilaisia hyllystötukijärjestelmiä voidaan käyttää monilla eri tavoilla, ja ne mahdollistavat useiden varastointivaihtoehtojen toteutuksen yhdestä syvyydestä useaan syvyyteen sekä yhden sijainnin varastosta usean sijainnin varastoon.

Luotettavana kumppanina SSI SCHÄFER tarjoaa sijoitukselle pitkäaikaisen suojan. Jopa monimutkaisimpia järjestelmiämme voidaan laajentaa tai muokata myös usean vuoden kuluttua.

Erityispiirteet yksityiskohdittain

Laadukkaat materiaalit ja luotettava korroosiosuoja varmistavat, että teräsrakenne kestää miltei ikuisesti. Modernit, erityisesti tarkoitusta varten kehitetyt ankkurijärjestelmät vähentävät alustalevyn käyttöönottoon vaadittavan työmäärän minimiin. Varastojen erikoisrakenne ja hitsaussaumojen puuttuminen estävät epämuodostumat ja niistä aiheutuvan lisäkuormituksen teräshyllystörakenteessa. Tämä tarkoittaa, että pienimmätkin toleranssit saavutetaan ja järjestelmän kokonaissuorituskyky kasvaa.

  • Siilokäytävä, siilo, syvyyskannakkeet

 

Teräsrungon lisäksi SSI SCHÄFER toimittaa myös välitasoja, portaita ja turvalaitteita. Valmistamme kaikki komponentit omana tuotantona ja mukautamme ne kyseisiin korkeavarastojärjestelmiin.

Varastoa varten räätälöityjä lisäkehyksiä, kuten katto- ja seinätasoja, on saatavana SSI SCHÄFERiltä esimerkiksi osana kattavaa kokonaistuotepakettia.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille:

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Select country

Close