Jotkin komponentit on pakattava erikoislaatikoihin kokonsa ja muotonsa vuoksi. Komponentit voivat olla joko liian suuria tai liian pieniä tavallisiin Euro-kokoisiin laatikoihin. Peilihitsatut laatikot ovat erinomainen ratkaisu. Peruslaatikoista poistetaan erikokoisia osia tarpeen mukaan. Vaihtoehtoisesti laatikot voidaan valmistaa liittämällä yhteen useita laatikoita puskuhitsauksen (eli peilihitsauksen) avulla.

 

Materiaalit ja mallit

Tavallisesti laatikot valmistetaan polypropeenista tai polyeteenistä. Tilauksesta ne voidaan valmistaa myös sähköä johtavasta materiaalista (ESD).

Hitsattujen laatikoiden kuormauskapasiteetti on tavallisissa käyttökohteissa sama kuin vakiolaatikoiden. Hitsaussauman kestävyys on noin 90-prosenttinen verrattuna laatikon alkuperäiseen materiaalilujuuteen. Tämä pitää paikkansa myös ESD-materiaaleja käytettäessä. Hitsaussaumasta huolimatta laatikon ominaisuudet pysyvät samoina vakauden, pinottavuuden, kestävyyden ja automatisoidun käsittelyn suhteen.

Mitat

Käytettävissä olevat sisämitat ja vaadittava kuormitus lasketaan asiakkaan määritysten mukaisesti.

Neuvot ja huolto

Laatikon rakennetta suunniteltaessa ja analysoitaessa on oltava erittäin huolellinen. Annamme mielellämme lisätietoja saatavana olevista vaihtoehdoista ja ko’oista.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Kaikki tiedot yhdessä paikassa
  • Pääluettelo sisältää kaikki tuotteet ja yksityiskohdat sekä kattavan lisävarustevalikoimamme.Lataa PDF

Select country

Close