Oletko autokaupan tai korjaamon vastuuhenkilö? Siinä tapauksessa olet varmaankin kiinnostunut vakioasiakkaista, uusista asiakaseduista ja mahdollisuudesta myydä renkaita suoraan varastosta ilman odotusaikoja. Ohessa lisätietoja.

Monet autokauppiaat ovat menettäneet asiakkaita suoraan sen vuoksi, että autot ovat luotettavampia ja huoltotarkastukset tiheämmin toistuvia. Tietenkin on tapoja pitää yhteyttä asiakkaisiin esimerkiksi mainoslehtisten ja mediamainonnan keinoin, mutta se ei aina riitä, jotta asiakas saataisiin käymään luonasi useammin, vai kuinka? Mutta voit tehdä asialle jotain:

Mitä, jos tarjoaisit asiakkaillesi renkaiden säilytyspalvelua?

SSI Schäferin rengasteline on kätevä ja kustannustehokas tapa aloittaa sellainen palveluntarjonta. Voit varastoida pyöräsi ja renkaasi runkotelineeseen ammattimaisella ja luotettavalla tavalla. Telineet maksavat itsensä takaisin säilytysmaksun muodossa. Sen lisäksi voit myydä asiakkaillesi muita palveluja, kuten pyörien pesu, asennus ja tasapainotus, ja saat mahdollisuuden ottaa asiakkaasi vastaan kaksi kertaa vuodessa renkaiden vaihtoa varten.

Sinun etusi autokauppiaana/korjaamona:

 • Voit muodostaa monimuotoisen suhteen asiakkaidesi kanssa
 • Näin erotut eduksesi kilpailijoidesi joukosta
 • Käytät varastotilan hyödyksesi paljon tehokkaammin
 • Saat mahdollisuuden myydä renkaita ja pyöriä suoraan varastosta
 • Ei odotusaikaa asiakkaalle
 • Tapaat heidät useammin, mikä puolestaan antaa mahdollisuuden lisämyyntiin (oheismyyntiin)

SSI Schäfer tarjoaa neljä eri tyyppistä rengastelinettä, kaikki varastotilan tarpeita ajatellen:

 • Kiinteä rengasteline yhden tai kahden pyörän syvyydellä: Kiinteässä yhden pyörän syvyisessä rengastelineessä neljä pyörää säilytetään vierekkäin hyllyssä, jonka syvyys on yhtä kuin pyörän halkaisija. Tehokkaampaa ratkaisua varten voidaan valita kahden pyörän syvyinen rengasteline, jolloin kaksi pyörää ovat hyllyssä peräkkäin
 • Dynaaminen rengasteline neljän pyörän syvyydellä: Dynaamisessa rengastelineessä pyörät säilytetään käytännöllisesti jonossa Se tarkoittaa, että pyörät sijoitetaan peräkkäin pyöräkanavaan, mikä säästää tilaa ja mahdollistaa pyörien ottamisen telineestä ergonomisesti sopivalla tavalla. Tämä on mahdollista rullaavan rakenneratkaisun ja standardihyllyn avulla, joten ottaessasi pyörän pois seuraava pyörä pyörii kanavan etuosaan ja voidaan ottaa vuorollaan pois.
 • Renkaiden säilytys siirrettävässä telinejärjestelmässä: Siirrettävät rengastelineet ovat tehokas ja tilaa säästävä ratkaisu, sillä järjestelmä vaatii vain yhden käytäväaukon. Rengastelineet ovat siirrettävällä alustalla, joten voit tehdä käytävän siihen kohtaan, missä tarvitset tilaa. Siirrettävä rengashyllyratkaisu voi lisätä kapasiteettiä jopa 85 % hyvin yksinkertaisen järjestelyn avulla ja yli 100 % useamman kerrostason asennuksessa.
 • Renkaiden säilytys siilorakenteessa: Kaikki kiinteät rengastelineet ovat siilorakenteisia - toisin sanoen kyseessä on integroitu rakenneratkaisu katto- ja seinäpeitteellä. Tämän tyyppisen ratkaisun voimme tarjota monivuotisen korkeavarastojen suunnittelun antaman kokemuksen turvin.
Reifenlager bei einem Porsche-Händler

SSI Schäfer tarjoaa neljä eri tyyppistä rengastelinettä, jotka kattavat suurelta osin kaikki ajateltavissa olevat tilan tarpeet. Annamme mielellämme vinkkejä ja ohjeita siitä, mikä rengasteline sopisi parhaiten sinun myymäläsi tiloihin. Autokauppiaille ei ole koskaan ollut niin yksinkertaista pitää yhteyttä asiakkaisiin. Koska laki edellyttää, että osa vuodesta on ajettava talvirenkailla, useimmilla autonomistajilla on kaksi pyöräsarjaa. Ja SSI Schäferin valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi niiden säilyttämiseen kohtuuhinnalla. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, me haluamme auttaa sinua!

Mitä tapahtuu, jos sinulla ei ole riittävästi tilaa varastossasi juuri nyt? Siinä tapauksessa meidän pitäisi todellakin puhua sinun varastotiloistasi.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille:

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Lataa esitteitä
Lataa esitteitä
 • Siirtohyllystöt renkaiden ja rengassarjojen varastointiin>> PDF
 • Hyllystöt autoliikkeisiin>> PDF

Select country

Close