Järjestelmään voidaan varastoida asiakirjoja, vaatteita, pientarvikkeita, varaosia, renkaita, työkaluja sekä muita kevyitä ja keskiraskaita kuormia. SSI SCHÄFERin kevyiden ja kohtuullisten kuormien siirtohyllystöjärjestelmät optimoivat tilankäytön ja vapauttavat siten lisää varastotilaa. Laadukkaat kevyiden kuormien siirtohyllystöjärjestelmät tarjoavat huomattavaa joustavuutta modulaaristen laajennusvaihtoehtojen ja erilaisten yhdistelmämahdollisuuksien ansiosta.

Paras mahdollinen tehokkuus yksinkertaisella ratkaisulla

Periaatteessa kaikki SSI SCHÄFERin hyllystö- ja kaappijärjestelmät voidaan asentaa siirrettäville alustoille. Toimintaperiaate: alustoita siirretään yhdessä kammen tai erillismoottorin avulla, minkä ansiosta kaikki varastoidut tavarat ovat käden ulottuvilla vain yhden käytävän kautta. Näin säästynyt käytävätila parantaa kustannustehokkuutta huomattavasti. Ratkaisun avulla saadaan lisää varastointitilaa toimistoihin, verstaisiin ja varastoihin sekä vältetään kalliiden laajennusten tarve. Sisäiset prosessit tehostuvat merkittävästi, sillä matkoihin kuluu vähemmän aikaa.

  • Kevyen kuorman siirtohyllystöjärjestelmien käyttökohteet

 

SSI SCHÄFERin kevyiden ja kohtuullisten kuormien siirtohyllystöjärjestelmistä on saatavana kolme versiota erityisvaatimusten ja varastoitavien tavaroiden mukaan:

  • Kampikäyttöinen kiskoilla varustettu järjestelmä: Kiskot asennetaan lattiaan, joten tämä malli soveltuu myös korkeille ja kapeille hyllystöille.

  • Kampikäyttöinen järjestelmä ilman kiskoja: Kiskoton järjestelmä voidaan asentaa lähes mille tahansa lattiapinnalle, sillä lattiaan ei tarvitse tehdä muutoksia. Se soveltuu erinomaisesti myös erikoisalustoihin ja lämmitettyihin lattioihin.

  • Sähköinen käyttöyksikkö: Tätä kevyiden kuormien siirtohyllystöjärjestelmää käytetään ensisijaisesti korkeille kuormille. Turvalaitteet takaavat turvallisen käytön sovellettavien työpaikkaturvallisuutta koskevien ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Tämän modernin ratkaisun malli ja toimintaperiaate takaavat miellyttävän käyttäjäkokemuksen.
Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Lataa esitteitä
Lataa esitteitä
  • Kevyen kuorman siirtohyllystöjärjestelmät>>PDF
Tapaustutkimuksia
Tapaustutkimuksia
  • Norjalainen öljynporauslautta>>PDF

Select country

Close