Materiaalin saatavuus on keskeisen tärkeää teollisuuden kokoonpanossa ja jakelussa. Lyhyet hakumatkat ja siirtymät helpottavat prosessien tekemistä kevyemmiksi ja samalla tehokkaammiksi. SSI Schäfer tarjoaa laajan valikoiman hyllystöjä tuotannon eri vaiheisiin, jotka ovat jo osoittaneet arvonsa vapauttaen suuren kehityspotentiaalin asiakkaidemme tiloissa.

 

Materiaalin saatavuus tuotannossa ja kokoonpanossa

Modernilla teollisuuden kokoonpanolinjalla edellytetään täsmällistä, tarkkaa ja ergonomista pienosien saatavuutta. Häiriöt ja keskeytykset tuotantoprosessissa voivat johtaa suuriin ja tarpeettomiin kustannuksiin ja vähentää yrityksen kilpailukykyä.

SSI Schäfer pientavaroiden läpivirtaushyllystöt kokoonpanolinjaston välittömässä läheisyydessä tarjoavat tarvittavat komponentit työntekijöiden ulottuville. Hyllystöillä on suuri kantavuus ja niitä on saatavilla erilaisia pituuksia ja syvyyksiä. Riippuen vaatimuksista läpivirtaushyllystö voidaan varustaa umpinaisilla liukutasoilla, liukukiskoilla tai rullakiskoilla. Käyttöperiaate voi olla joko FIFO (first-in-first-out) tai LIFO (last-in-first-out).

 

Materiaalin saatavuus jakelussa

Läpivirtaushyllystöt ovat mainio tapa lisätä tehokkuutta jakelussa. Käyttämällä näitä hyllystöjä varaston henkilökunta voi kerätä myös suoraan laatikoista. Lyhentämällä reittejä ja tekemällä työstä vähemmän ergonomisesti haastavaa, lasketaan työntekijöiden taakkaa ja nopeutetaan prosessia samaan aikaan. Koska hyllystöjä täytetään toiselta puolelta, keräilyn ja syötön välille ei muodostu esteitä, mikä vähentää merkittävästi keskeytyksiä molempien puolien työhön.

 


SSI Schäfer läpivirtaushyllystöt voidaan yhdistää Pick-by-Light teknologiaan, tehden niistä vielä tehokkaampia. Lisätietoja SSI Schäfer läpivirtaushyllystöistä on saatavilla tuoteluettelomme kappaleessa F. Hyllystöjen yhteydessä tarjoamme yhteensopivia laatikoita ja alustoja. Saat joustavan ja käytännöllisen ratkaisun yhdestä paikasta.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Lataa esitteitä
Lataa esitteitä
  • Pientavaran läpivirtaushyllystöt>>PDF

Select country

Close