Riippumatta siitä, käytetäänkö laatikoita, kaukaloita tai pahvilaatikoita, tila ja aika on käytettävä hyödyllisesti pienten osien varastoissa. Tämä on helppoa automaattisten järjestelmiemme ansiosta. Huomattavasti lyhyempien pääsyaikojen ja alhaisten tilavaatimusten lisäksi ratkaisumme tarjoavat erinomaisen joustavuuden ja modulaarisen rakenteen.

Suunnittelusta koulutukseen

Voit luottaa meihin alusta asti niin uuden varaston käyttöönoton kuin olemassa olevan automaattisen pienten osien varaston optimoinnin yhteydessä. Tämä johtuu siitä, että tarjoamme kattavan palveluvalikoiman, joka käsittää sekä uusien projektien yksilöllisen suunnittelutyön että olemassa olevaan varastologistiikkaan integroinnin, ohjelmistolinkit inventaarion hallintajärjestelmään ja projektin täydellisen toteutuksen, mukaan lukien koulutus, huolto ja kunnossapito.

Hyllystöistä kuljetintekniikkaan ja tilausten keräilystrategiaan suunnittelemme ja toteutamme räätälöityjä järjestelmiä, jotka perustuvat erityisvaatimuksiisi pienimpiä yksityiskohtia myöten. Innovatiiviset varastointi- ja noutojärjestelmämme mahdollistavat nopeat materiaalikuljetukset ja lyhyet pääsyajat.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Select country

Close