Automatische Kleinteilelager

Pienten osien varastointilaatikot ovat ihanteellinen vaihtoehto automaattisen pienten osien varaston hyllytyypiksi. Kokonaisia varastoyksiköitä, jotka ovat täynnä pieniä osia, ohjataan tietokoneella ja noudetaan miehittämättömistä automaattisista varastointi- ja noutojärjestelmistä. Tämän jälkeen ne toimitetaan asianmukaiseen tilausten keräilypisteeseen käyttämällä kuljetinlinjaa.

Pienten osien varastot suunnitellaan tiukimpien toleranssivaatimusten mukaan, joten tällä hyllytyypillä on erittäin vaativat vaatimukset asennuksen valmistustarkkuuden suhteen. Muut SSI SCHÄFERin asiantuntemuksen avainalueet varmistavat tasaisen korkean järjestelmän käytettävyyden.

Pienten osien järjestelmät ovat erittäin muuttuvia. Tarjoamme useita eri mallivaihtoehtoja asiakkaan logistisista haasteista riippuen:

  • Yhden ja usean sijainnin varasto, jälkimmäinen myös pientavarahyllystöjärjestelmänä esimerkiksi pahvilaatikoiden varastointiin
  • Monta varastoinnin syvyysvaihtoehtoa yhdestä useaan varastointisyvyyteen
  • Versiot, joiden useat pystysuorat toimintotasot ja varastointi- ja noutojärjestelmät on järjestetty toistensa päälle tehokkuuden lisäämiseksi
  • Virtauskanavien integrointi

Monikäyttöiset ja räätälöidyt kuormaratkaisut

SSI SCHÄFER on yksi harvoista pienten osien varastoinnin asiantuntijoista, joka tarjoaa hyllystörakenteen lisäksi myös asianmukaisia kuormaratkaisuja. Siksi kaikki järjestelmäversiot voidaan toteuttaa ilman vastaavia laatikoita tai kaukaloita tai niiden kanssa edullisena tuotepakettina.

Pienten osien varasto

 

SSI SCHÄFERin laaja pienten osien varastovalikoima valmistetaan aina omana tuotantona ja mukautetaan asiakkaiden yksittäisiin tarpeisiin. Räätälöityjä ratkaisuja voidaan toteuttaa myös asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille::

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Case studies
Case studies

Select country

Close