Varastointi- ja hyllystövälitasot maksimoivat tilankäytön ja lisäävät hallissa käytettävissä olevaa tilaa lisäkerrosten integroinnin ansiosta.

Kokonaisvalmistajana SSI SCHÄFER on käytettävissäsi kokeneena ja luotettavana kumppanina suunnittelusta kokoamiseen asti. Erittäin pätevät asiantuntijakonsultit kehittävät yksilöllisiä ratkaisuja jokaisen asiakkaan kohdalla asiaankuuluvien vaatimusten pohjalta.

Järjestelmä ilman rajoja

Välitasojärjestelmien suunnitteluvaihtoehdot ovat miltei rajattomat SSI SCHÄFERin ansiosta. Erilaisten monikäyttöisten hyllystöjen, työpistejärjestelmien, laatikoiden sekä verstaskalusteiden yhdistäminen tekee samanaikaisesta varastoinnista ja työskentelystä järjestelmällistä. Tästä valtavasta tuote- ja palveluvalikoimasta SSI SCHÄFER toimittaa täydellisiä ja huolella suunniteltuja järjestelmiä, joiden kaikki osat ovat peräisin yhdestä lähteestä.

Tarpeista ja vaatimuksista riippuen toteutamme välitasot kelluvana rakenteena tai välitasotuettuna hyllystönä. Tarjoamme poikkeuksellisen laajan valikoiman kehysrakenteita ja tukiprofiileja, kiskoja ja kuormalavan toimitusalueita, lattiatasoja, portaita ja porraskaiteita sekä kattavan valaistuslaitevalikoiman.

Riippumatta siitä, onko kyseessä kelluva vai välitasotuettu hyllystö, järjestelmiä voidaan laajentaa pitkittäis- tai poikittaissuunnassa eli ne voidaan mukauttaa eri kuormakapasiteetteihin ja muihin vaatimuksiin käyttöpaikassa.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille:

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Välitasojärjestelmien esimerkkiprojektit
  • Hans Hess Autoteile>>>
  • EFA Autoteilewelt>>>
Lataa esitteitä
  • Varasto- / hyyllystövälitasot>> PDF

Select country

Close