Jos haluat pieneen tilaan mahdollisimman paljon varastointipaikkoja, välitasotuetut hyllystöjärjestelmät eli hyllystövälitasot ovat erinomainen ratkaisu.

Välitasotuetuissa hyllystöjärjestelmissä kulkukäytävät sijoitetaan hyllyrivien väliin tai hyllystöyksiköiden päälle rakennetaan koko alueen kattavat välitasot. Tämä tarkoittaa, että tukijärjestelminä voidaan käyttää pientavarahyllystöjä, läpivirtaushyllystöjä tai kuormalavahyllystöjä.

Nämä rakenteet ovat tyypillisiä, kun päätehtävänä on tilausten keräily ja/tai kun tarvitaan ylimääräisiä kuljetuslaitteita. Erityisesti näissä tapauksissa SSI SCHÄFER on ihanteellinen yhteistyökumppani. Meillä on alalta monen vuoden kokemus ja laaja kuljetinjärjestelmien valikoima. Perusperiaatteemme mukaisesti toimitamme kaiken yhdestä lähteestä.

SSI SCHÄFERin tarjoamat edut:

  • Suunnittelu, konsultointi, malli ja kokoaminen – kaikki yhdestä lähteestä
  • Laaja hyllystövalikoima toteutettavaksi
  • Mallin helppo skaalautuvuus
  • Tarvittaessa: SSI SCHÄFERin kuljetinjärjestelmien integrointi 
  • Järjestelmäkomponenttien ja lisävarusteiden kattava valikoima

Toteutamme nämä järjestelmät tarvittaessa myös monikerroksisina. Tarjoamme poikkeuksellisen laajan valikoiman kehysrakenteita ja tukiprofiileja, kiskoja ja kuormalavan toimitusalueita, lattiatasoja, portaita ja porraskaiteita sekä kattavan valaistuslaitevalikoiman. Kylmä- ja kuumapuristetusta teräksestä valmistetut rakenteet ovat helposti ja nopeasti pystytettävissä.

Tiedotus ja konsultointi
Tiedotus ja konsultointi

Voit Soittaa meille:

044 720 37 40

Autamme sinua!

...tai lähetä meille sähköpostia

Select country

Close